Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

OTKRIO UJAK ZA VELIKE PARE

Evo kakva je
zapravo Kejt Midlton!

Autor: M.G. | 19.03.2013 - 16:53:00h | Komentara: 0

Kad ste svetski poznati malo šta iz vaše intime ostane privatno, a jezik razvežu čak i članovi porodice koji bi trebalo da ga drže za zubima, posebno kad im tabloidi za sočne informacije ponude određenu sumu novca.

Prinovu očekuju u julu: Kejt Midlton i princ Vilijam

Kejt Midlton i princ Vilijam | Foto: Reuters

Upravo to smo naučili na primeru Kejt Midlton, o čijoj je intimi sada progovorio ujak Geri Goldsmit, brat njene majke Karole Midlton, koji je za časopis ''Hello!'', u opsežnom intervjuu objavljenom na više od 16 strana, otkrio sve pikanterije iz privatnog života trudne britanske princeze.

- Kate je samouverena, pametna i brižna devojka koja je preuzela bračne obveze i svoj posao shvata vrlo ozbiljno. Mislim da je svima jasno da je iskrena, zaljubljena i da daje sve od sebe kako bi obavila svoj posao - kazao je Goldsmit (47), napomenuvši da je bio svedok neverovatne hemije između Kejt i princa Vilijama kad ga je ona, kao tadašnjeg dečka, dovela na  zabavu kod roditelja.
- Kad sam ih video zajedno, pomislio sam: Čak i ako on ne bude kralj, svejedno su odličan par. Jako dobro se slažu - kazao je Goldsmit, te ispričao da su ga Kejt i Villijam posetili na Ibici u njegovoj pet miliona funti vrednoj vili. Otkrio je da je mladi par uživao u kupanju u blatu na otoku, da je princ Vilijam učio kako biti didžej, ali i da su na istom odmoru pre sedam godina prekršili protokol jer su spavali u istoj sobi u apartmanu koji je dobio ime ''La Maison de Bang Bang''.  Razgovor je objavljen pod naslovom ''Kejt kakvu poznajem'', a fotografije su snimljene u njegovoj vili na Ibici, koju ovih dana prodaje za šest miliona funti.

Poslednjih  nedelja se ne pojavljuje u javnosti: Kejt Midlton

Kejt Midlton | Foto: AP

Geri se smatra 'crnom ovcom' porodice Midlton jer je pre četiri godine uhvaćen kako šmrče kokain koji je pokušao prodati novinarima, a podučavao ih je i kako upoznati brazilske prostitutke. Ako je verovati izvorima, Geri je od časopisa za ovaj intervju dobio 'jako veliku novčanu naknadu', a s obzirom da intervju prati celi editorijal s njegovom vilom, koju prodaje za šest miliona funti, očigledno je da je na ovo pristao da bi što pre našao kupca za nekretninu.

Kraljevska porodica navodno je besna zbog ovakvog narušavanja privatnosti Kejt i Vilijama, koji su do sada pretrpeli toples-skandal, objavu fotografija Kejtinog trudničkog stomačića, ali i poziv australskih voditelja u bolnicu u kojoj je Kejt ležala, a koji je rezultirao samoubistvom medicinske sestre.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP