Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ZAČARANI KRUG

Evo šta bi moglo da se desi Tomu Kruzu ako napusti Sajentološku crkvu!

Autor: Blic | 03.04.2015 - 18:30:00h | Komentara: 0

Ukoliko se ne okane Sajentološke crkve i svega što ide uz nju, Holivud bi mogao da okrene leđa Tomu Kruzu, mišljenje je britanskog kolumniste i TV lica Pirsa Morgana, povodom emitovanja kontroverznog dokumentarca koji je otkrio brojne skandale iza ovog verskog kulta.

Tom Kruz

Tom Kruz | Foto: AP

 
Dokumentarni film “Going Clear” koji je prikazan pre nekoliko dana otkrio je tajne o Tomu Kruzu koje bi zaista mogle da mu ugroze karijeru.
Za početak, film otkriva da je Kruz dozvolio da Sajentološka crkva uzme pod svoje i njegovu decu, kao i da ih okrene protiv njegove bivše žene Nikol Kidman, tokom borbe za starateljstvo.
Kruz je u dogovoru sa crkvom ozvučio mobilni telefon Nikol Kidman, a to je bio deo dogovora da se njihov brak namerno uništi. Nikol je od strane Sajentologa detektovana kao nevolja, zbog toga što je njen otac bio psiholog, a crkva ne voli psihologe, otkrio je dokumentarac.
Pored toga, Kruz je imao zaposlene iz Sajentološke crkve, koji su održavali njegove automobile, motore i kuće za sramotno niske dnevnice - samo 40 centi po satu.
Tom je optužen i da je godinama ignorisao priče o zlostavljanu u okviru Sajentološke crkve, dok je istovremeno od njih primao luksuzne poklone i priznanja.
Kruz je imao i bizarno blisku vezu sa vođom Sajentologa Dejvidom Miskevidžom, čovekom koji je od strane mnogih članova crkve označen kao manipulatuivno čudovište.
Ono što je najbizarnije od svih stvari koje je otkrio dokumentarac, jeste da je Sajentološka crkva Tomu Kruzu našla devojku - iransku glumicu na koju je potrošila hiljade dolara kako bi je učinila poželjnom za Kruza. Par je, navodno, bio u vezi tri meseca.
Podsetimo, samo nekoliko dana pre emitovanja kontroverznog dokumentarca svetski mediji su preneli vest da je Tom Kruz u tajnoj gej vezi sa Džonom Travoltom već 30 godina.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP