Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

OSIGURAO MESTO ZA SKLADIŠTENJE I KONZUMIRANJE DROGA

Ezelu preti 17 godina zatvora?!

Autor: Telegraf | 31.01.2014 - 13:50:00h | Komentara: 0

Kenan Imirzalioglu optužen je da je "osigurao mesto za skladištenje i konzumiranje droge", budući da je narkotike sa kolegama konzumirao u svom domu, zbog čega može da dobije od šest do 17 godina zatvora.

Fantaziram o onom turskom glumcu koji je igrao Ezela

Zvezda serije “Ezel” Kenan Imirzalioglu, optužen je zbog konzumiranja, posedovanja i trgovine droge, zajedno sa još 31 osobom, dok je javni tužilac za ova krivična dela zatražio zatvorsku kaznu od šest do 17 godina!
Sud u Istanbulu potvrdio je optužnice protiv 53 osobe za krivična dela trgovine i konzumiranja opojne droge, među kojima su mnogi turski glumci, a osim Kenana, na sudu će se naći i Riza Kocaoglu, koji takođe igra u popularnoj sapunici ”Ezel”.
Glumac Kenan Imirzalioglu optužen je da je”osigurao mesto za skladištenje i konzumiranje droge“, jer je, kako prenosi Klix, narkotike konzumirao zajedno s poznatim glumcima u svom domu. Prema optužnici, prilikom prisluškivanja poznatog glumca, utvrđeno je da je drogu spominjao pod šiframa poput ”CD”, ”mleko” i ”bela rada”.
S druge strane, on je, u izjavi u svoju obranu, rekao kako je drogu probao samo jednom pre dve godine, kada su ga prijatelji ponudili marihuanom, i da, osim toga, nije konzumirao nikakve psihoaktivne supstance.
Da podsetimo, Kenan je, nakon što je uhapšen u policijskoj raciji zbog droge, izjavio kako je od dilera kupovao kikiriki i suve kajsije, a ne kokain.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP