Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

POČINJE DRUGA SEZONA SERIJE „IZGUBLJENA ČAST”

Fatmagul i Mustafa u vezi i van kamera!

Autor: B. R. | 23.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Nastavak potresne ljubavne priče „Izgubljena čast“ sledi večeras od 20 časova na Televiziji „Prva”. Gledaoci će u narednom periodu imati priliku da gledaju glavnu junakinju Fatmagul, koja ponovo kreće u bitku kako bi pronašla svoju izgubljenu čast!

Firat Čelik i Baren Sat

Firat Čelik i Baren Sat

Emitovanje nastavka ove serije dovoljno govori o tome da je prva sezona bila jedna od najgledanijih turskih serija ne samo u Srbiji već je imala milionski auditorijum u svim zemljama u kojima se prikazivala. Fatalna glumica Beren Sat, glavna protagonistkinja ove serije, već je poznata našoj javnosti kroz ulogu zavodnice u seriji „Zabranjeno voće“, koja se takođe emitovala na „Prvoj“.

Ona će se ponovo naći u ulozi Fatmagul u potresnoj priči o devojci kojoj se život iz korena menja kada je bogati i razuzdani mladići višestroko siluju. Ona ne nailazi na podršku okoline, a najjači udarac joj zadaje njen ogorčeni verenik Mustafa, koji je zbog izgubljene časti ostavlja. Fatmagul je prisiljena da se uda za Kerima, skromnog mladića koji se pod uticajem alkohola pridružio mladićima u Fatmagulinoj tragičnoj noći. Nesretna Fatmagul se polako zbilažava s Kerimom, te sama kreće u borbu protiv moćne porodice Jašaran, koja želi da zataška njeno silovanje.

Nova sezona donosi mnogobrojne zaplete, a Fatmagul nastavlja svoju borbu sa moćnom porodicom koja joj je život okrenula naopako. Nju proganja i bivši verenik Mustafa, koji sve više postaje besan zbog Fatmagulinih osećanja prema Kerimu.

Serija „Izgubljena čast“ vinula je glavne glumce u sam vrh glumačkog neba u Turskoj. Postali su najtraženije zvezde, a ljubav koja se rasplamsala tokom snimanja između Beren Sat i Firata Čelika, koji tumači lik njenog verenika Mustafe, bila je tema broj jedan turskih medija. Paparaci su ih u stopu pratili, a uhvatili su ih i u strasnom zagraljaju na koncertu čuvenog pevača Džejmirokvaja. Njih dvoje vezu demantuju, ali zajedničke fotografije govore više od reči.
Poslednji komentari
  • Marko Vreme: 23.12.2013 12:31h

    Ja zaista ne znam ko ovo gleda uopste??

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP