Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NOVI DETALJI O OSKAROVCU KOJI JE PREMINUO OD PREDOZIRANJA

Filipa je raskid oterao u smrt!

Autor: | 04.02.2014 - 08:00:00h | Komentara: 2

Još jedna zvezda među zvezdama! Glumac Filip Simor Hofman (46) preminuo je od mešavine heroina i lekova protiv bolova, a prema nepotvrđenim informacijama, okidač za smrtonosnu dozu bili su ljubavni problemi.

Filip Simor Hofman

Filip Simor Hofman | Foto: Reuters

Hofmana, koji se decenijama borio protiv zavosnosti od heroina, pre nekoliko meseci je napustila kostimografkinja Mimi O’Donel, sa kojom je bio u vezi 15 godina i sa kojom je imao troje dece. On je pronađen mrtav sa iglom i špricem u ruci u stanu na Menhetnu koji je od oktobra iznajmljivao za 10.000 dolara. Taj stan se nalazi svega tri bloka od 4,4 miliona dolara vredne kuće u kojoj je živeo sa Mimi i decom. Njujorška policija je pokrenula istragu, a kod Hofmana je pronađeno nekoliko kesica sa heroinom. Prema nezvaničnim informacijama, njega je usmrtila kombinacija heroina i lekova protiv bolova. Njegovo beživotno telo je pronašao lični asistent nakon što mu nije odgovarao na telefonske pozive. U kanti za đubre je pronađeno pet praznih paketića heroina, u stanu još tri. Imale su oznaku „Ace of Spade“, za koju izvori „Njujork posta“ kažu da je reč o vrsti heroina koja na ulicama Njujorka nije viđena od 2008. Glumac je i u prošlosti imao velike probleme s drogom. U maju prošle godine, proveo je deset dana na odvikavanju kako bi se skinuo s heroina. U jednom restoranu, u koji je često odlazio, potvrdili su da je Hofman u subotu uveče bio u tom restoranu i da je pojeo hamburger. Popio je sok i izgledao je sasvim uobičajeno. Poslednji put u javnosti se pojavio pre dve nedelje, na „Sandens festivalu“. Izgledao je oronulo i loše, bio je bled i imao je velike podočnjake. Hofman je bio navučen na heroin još od studentskih dana.


Filip je 2005. osvojio „Oskara“ za ulogu u filmu „Kapote“ u kojem je glumio slavnog pisca Trumana Kapotea. Rođen je u Njujorku 1967. i prvu zapaženu ulogu je imao u gilmu „Miris žene“. Glumio je u filmovima kao što su „Along Came Polly“, „The Big Lebowski“ i „Almost Famous“. Poslednji film na kome je radio je treći nastavak „Hunger Games: Catching Fire“, koji će imati premijeru do kraja godine.

Voleo je sve droge!

Filip Simor Hofman je otvoreno govorio o svojoj zavisnosti:
„Voleo sam sve droge. Alkohol, heroin sve do čega sam mogao da dođem sam stavljao u sebe“, rekao je u intervjuu za jedan magazin još 2006. Tada je verovao da je sa zavisnošću zauvek raskrstio. Ali, očigledno je bila jača od njega.

Kolege: Bio je pravi genije!


Vest o Hofmanovoj smrti pogodila je njegove brojne kolege, koje su mu odale počast na društvenim mrežama:
„Bio je pravi genije. Ovo je užasno“, napisala je Gvinet Paltrou. „Ne postoje reči kojima bi se opisala ova tragedija“, naveo je Džordž Kluni. „Ovo je grozan dan za one koji su radili sa Filom. Bio je ogroman talenat. Naša srca su otvorena prema njegovoj porodici“, napisao je Tom Henks. „Smatram sebe srećnom jer sam ga poznavala i radila sa njim“, napisala je Džulijan Mur. „Šokirao sam se kada sam čuo da je Fil preminuo. Uživao sam da radim sa njim“, naveo je Džef Bridžis.

Poslednji komentari
  • GORDANA Vreme: 04.02.2014 10:33h

    Da li se neko pita ,da li ovakva sudbina ceka mnoge zvezde"u povoju'koje izlaze po stampi ne krijuci svoje poroke ,a cesto nastupaju ,verujuci da su bas in ,jer pruzaju dobar provod,a zivot i jeste ,nista drugo od maskenbala?Da li se moze stati na put "tihom ubici" koji unistava zivote talentovanih i duhovno bogatih ljudi ili se samo moze posmatrati i stihijski ici dalje.Moja malenkost je ubedjena da uz napore mogu da se preobrate i zavisnici od ranog doba.vERUJEM ,I PORED SVEGA,MOZDA NAIVNO U LJUDSKU SNAGU I NEOPHODNU KOMUNIKACIJU .

  • gordana Vreme: 05.02.2014 12:13h

    e i jos bih dodala ,da je ovaj covek tipican primer ,bez obzira sto mnogi negiraju,da izgled govori mnogo.On zraci dobrotom ,a i zakljucila sam na osnovu mnogih komentara,Na ovoj slici vidim jednog divnog coveka sa kojim se zivot poigrao.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP