Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

OVO SU ONI DOŽIVELI

Fotografije poruke i tajni mejlovi koji su uzdrmali Holivud!

Autor: Blic | 23.08.2013 - 17:30:00h | Komentara: 0

Nemojte slati mejlom, ili mms-om ili nekim drugim putem ikakve fotografije, niti poruke koje ne želite da vidi onaj kome nisu namenjene. To je ono što su teškom mukom naučile neke poznate ličnosti. Njihova privatnost postala je, bar na kratko, dostupna svima.

Skarlet Johanson je dve godine bila u braku sa Rajanom Rejnoldsom

SKARLET JOHANSON
Golišave slike Skarlet procurile su u javnost 2011. godine, nakon što joj je hakovan mejl.
Fotografije su bile namenjene njenom tadašnjem mužu, Rajanu Rejnoldsu, ali su završile na internetu i videli su ih svi. Kada je prilikom jednog intervjua upitana za fotografije, rekla je: - Neću da izigravam žrtvu i crvenim od srama. Neko mi je ukrao nešto i to što je uradio je bolesno.

Džon Travolta

DŽON TRAVOLTA
U maju prošle godine, Travoltu je tužio maser koji je tvrdio da je poznati glumac hteo da ima seks sa njim tokom seanse. Mesec dana kasnije, Travoltin dugogodišnji asistent izjavio je da je on ne samo homoseksualac, nego i da je u vezi sa muškarcem već šest godina.
 

Kolin Farel

 KOLIN FAREL

Snimak seksa koji prikazuje poznatog glumca i njegovu tadašnju devojku, Nikol Narajn, procurio je 2006. godine. Video je snimljen dve godine ranije, i iako je Kolin dao sve od sebe da se ne pojavi u javnosti, neki delovi su našli put do šire publike. Sajt na kome je objavljen video ubrzo je ugašen.
 

Džastin Timberlejk

DŽASTIN TIMBERLEJK
elefon Mile Kunis hakovan je 2011. godine, a na njemu su pronađene neke golišave fotografije koje je većina pripisivala Džastinu Timberlejku (njih dvoje su glumili zajedno u filmu ‚‚Friends with benefits'' te godine). Na jednoj slici Džastin

Ne zna šta  je čeka: Dženifer  Lopez

 DŽENIFER LOPEZ
Odlomci seks videa Dženifer Lopez i njenog bivšeg muža Noe pojavili su se u javnosti 2011. godine (snimak je nastao na njihovom medenom mesecu 1997). Noa je hteo da profitira, ali je Dženifer dobila na sudu i tako se osigurala da će snimak ostati van očiju javnosti.
bez majice leži na krevetu, na drugoj radi šale ima roze gaćice na glavi, a na trećoj slici su genitalije, ali su i Džastin i Mila porekli da su to njegove genitalije.
 

Šta će Bred Pit da kaže?

 BRED PIT

Kad je bio na odmoru 1995. sa tadašnjom devojkom Gvinet Paltrou, Bred je fotografisan kako se go sunča, a fotografije je kupio ‘’Plejgrl’’ i objavio ih bez odobrenja.
Bred je tužio časopis, kojem je zabranjeno da isporuči ostatak kopija tog broja.
 

Kraljevstvo u iščekivanju novog skandala: Princ Hari

 PRINC HARI
Prošlog leta u javnosti su se pojavile fotografije golog princa fotografisane dok se provodio u Las Vegasu. Na fotografijama Hari je bio potpuno go i pokrivao je svoje međunožje, dok je iza njega stajala izgleda isto tako gola devojka. Nekoliko meseci kasnije, upitan za ovaj incident, rekao je: Izneverio sam samog sebe, svoju porodicu i mnoge druge ljude.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP