Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PADA REJTING „ODBAČENE“ I „MALE NEVESTE“

Glumci beže iz indijskih serija!

Autor: Marko Lončar | 17.08.2014 - 19:00:00h | Komentara: 1

Indijske serije „Mala nevesta“ i „Odbačena“ emituju se skoro šest godina u Indiji, dok kod nas imaju staž dug tri godine. Za to vreme, mnogo glumaca je prošlo kroz čuvene serije, a neki koji su od početka tu odlučili su da kažu zbogom! Retko ko priznaje da je to zbog toga što rejting i popularnost drastično padaju. Kažu - dosadilo im je.

Mala nevesta

Za ovu seriju, promena glumaca nije čudna, budući da su glavnu glumicu menjali čak tri puta. Prvu Anandi tumačila je Avika Gor, zatim je ulogu preuzela Pratiša Banerdži, da bi nakon njenog odlaska zaigrala Toral Rasputra.

Tapasija i Rator

Mala nevesta

Poslednje promene u glumačkoj postavi su veoma iznenadile publiku jer je čak troje glumaca koji su prisutni od samog početka serije odlučili da stave tačku na svoje učešće. Prvo su seriju napustili Smita Bansal i Anup Soni, koji su igrali Jagdiševe roditelje. Nisu znali da će napustiti seriju u isto vreme i kažu da se radi o čistoj slučajnosti.
- Ova serija mi je dala mnogo, ali nemam više ništa da ponudim svom liku. Dosadno mi je da radim iste stvari, ali u isto vreme razumem da priča mora da ide napred i da se mnoge priče moraju ispričati. Ništa više nije zanimljivo u mojoj priči. Mislim da mi neće biti teško da nađem posao jer ako je glumac profesionalan i nije bahat, za njega će uvek biti posla - kaže Smita.

Mala nevesta

Mala nevesta

Anup, koji je igrao Bajrona, takođe kaže da je proveo predivnih šest godina u seriji, ali...
- Tokom poslednjih godinu i po nisam mnogo radio. Odluku da napustim seriju doneli smo zajedno, producenti i ja. Gluma je moja strast i želim da budem kreativno ispunjen.
Sledeći koji je napustio seriju je Satjadžit Sarma, koji tumači ulogu Vasanta, ali njegov lik je u seriji ubijen...
- Svakako mi je teško što će moj lik biti ubijen, ali takav je život glumca, nikada ne znate šta vam se može desiti sa likom. Nisam ljut na producente, ako misle da je ovo najbolje za seriju, onda sigurno jeste - kaže ovaj glumac.

Odbačena


Nakon što je Gaurav Čopra, koji je tumačio lik Ratora napustio seriju „Odbačena“, izjavio je da je to učinio jer više nije bilo nikakvog izazova u toj ulozi.

- Moja uloga u seriji je trebalo da bude gostujuća. Počelo je pre četiri godine. Ovo je najduži period da sam u nekoj seriji. Moja priča u seriji je uvek bila sveža i zanimljiva od prvog dana. Dobro sam bio plaćen, a snimao sam kada sam hteo. Uopšte nemam problema. Jednostavno, osećam da moj lik više ništa ne može da doprinese seriji. U seriji sam prošao kroz različite žanrove, od komedije i ljubavnih scena do akcije. Mislim da je vreme da završim sa svojom ulogom - iskren je glumac, koji dodaje da njegov lik neće biti ubijen.

Tapasija i Rator

Tapasija i Rator

- Mislim da neće ubiti moj lik, već da će ostaviti mogućnost da se vrati u priču. Producenti su me nagovarali da ostanem, ali već sam doneo odluku. Sa ove tačke gledišta, mislim da neću pristati da se vratim u seriju, ali znate kako se kaže - nikad ne reci nikad - završava popularni glumac.

Njegovim stopama krenula je i Rašmi Desai, čuvena Tapasja. Iako su svi mislili da je u pitanju trač, sama glumica je potrvrdila svoj odlazak.

- Odlučila sam da odem iz serije. Uzimam pauzu nakon pet godina i želim da je u potpunosti iskoristim. Sada ću se isključivo fokusirati na zdravlje i putovanja - kaže glumica.

Poslednji komentari
  • Tatjana Vreme: 18.08.2014 09:11h

    Da li moramo da uvozimo teski kiceraj od serija?! Zamislite, serija traje 6godina! Blago onom koji to moze da gleda!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP