Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

MRAČNA STRANA BIOGRAFIJA POZNATIH HOLIVUDSKIH ZVEZDA

Glumci ubice!

Autor: Ekipa Alo! | 20.01.2014 - 09:00:00h | Komentara: 1

Iako se to od njih očekuje samo na filmu, pojedinci su i u stvarnosti počinili najteže zločine, a neki su čak i osuđeni na smrtnu kaznu

Metju Broderik
Tokom odmora u Irskoj sa svojom tadašnjom devojkom Dženifer Grej 1987. godine, Broderik je iznajmljenim automobilom udario u drugo vozilo, u kojem su se nalazile majka i ćerka. Obe su poginule na licu mesta, a glumac je osuđen na pet godina, da bi kasnije optužnica bila ublažena, a on dobio samo globu od 175 dolara.

Robert Blejk
Američki glumac čija je karijera počela još davne 1939. godine bio je 2001. optužen za ubistvo supruge. Nakon dugog sudskog procesa, tokom kojeg mu je čak pretila i smrtna kazna, na kraju je oslobođen krivice, jer porota nije uspela da se usaglasi, ali je zbog ogromnih sudskih troškova bankrotirao.


Čarls S. Daton
Tokom sedamdesetih godina, zvezda filma „Elijen 3“ bila je veoma problematična. Daton je robijao sedam godina zbog ubistva, a potom još tri zbog nelegalong posedovanja oružja i organizovanja pobune u zatvoru.

Lilo Brankato Mlađi
Brankato, poznat po ulozi mladog kriminalca Metju Bevilakve iz hit serije „Sopranovi“, pre nekoliko dana izašao je na slobodu, nakon osam godina provedenih u zatvoru. Prvobitno je osuđen na 10 godina zbog razbojništva i učešća u ubistvu jednog policajca.


Skajlar Dilion
Glumac koji je imao ulogu u filmu „Moći rendžeri“ osuđen je 2009. na smrt zbog ubistva jednog bračnoj para na njihovoj jahti. On je sa troje saučesnika isplanirao i izveo zločin, a osim njega još jedna osoba je osuđena na nasjtrožu kaznu.


Fej Devit
Američka komičarka Fej Devit (80), poznata po ulogama u velikom broju serija, među kojima i „Monk“ i „Doktor Haus“, 1965. godine ubila je bivšeg supruga, scenaristu Reja Alena, nožem za otvaranje pisama. Iako je bila optužena za ubistvo, sud je oslobodio odgovornosti jer je zločin počinila u samoodbrani.


Lejn Gerison
Glumac koji se proslavio ulogom u seriji „Bekstvo iz zatvora“ odslužio je 40 meseci zatvora, jer je kao 26-godišnjak, vozeći pod uticajem alkohola, svojim terencem usmrtio 17-godišnju devojku.


Ejmi Lokejn Bouvenajzer
Glumica poznata po ulozi u seriji „Melrouz plejs“ je 2010. automobilom usmrtila 60-godišnju Helen Simen. Iako je očekivano da bude osuđena na maksimalnih 10 godina, ona se u februaru 2013. u sudu pokajala i zaplakala, pa je dobila samo tri godine.

Rebeka Gejhart
Glumica poznata po ulogama u brojnim serijama poput „Ružna Beti“ i „Istražitelji iz Majamija“, 2001. godine u Los Anđelesu je automobilom usmrtila devetogodišnjeg dečaka. Osuđena je na tri godine uslovno, a u vansudskom poravnjanju je platila troškove lečenja i dečakovu sahranu.


Džon Vilks But
Definitivno najpoznatiji ubica među glumcima! But je „svetsku slavu“ stekao jer je u aprilu 1865. godine ubio tadašnjeg američkog predsednika Abrahama Linkolna. Nekoliko dana nakon ubistva, But je ubijen tokom potere.

Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 20.01.2014 09:23h

    Ima i nasih cvecki. Jedan glumac koji zna borilacke vestine/oduvek popularan/ svojim znanjem ubio je proslog veka coveka..i nikom -nista... Poznati deciji pesnik,*meckom* je ubio dete,proslog veka..i nikom nista

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP