Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

LEPOTICA IZA REŠETAKA

Glumica osuđena na 26 godina zatvora!

Autor: pulsonline.rs | 27.11.2014 - 15:30:00h | Komentara: 0

Veena Malik, poznata glumica u Bolivudu, osuđena je na 26 godina zatvora, sud u Pakistanu izrekao joj je ovu kaznu zbog blasfemije, odnosno korišćenje religije na način koji pravila islama strogo kažnjavaju

Veena Malik

Veena Malik | Foto: Fejsbuk

Zločin koji je uradila Veena Malik je sledeći, u dnevnoj emisiji na televiziji "Geo", koja se bazira na na priči o braku kćeri proroka Muhameda, prenosi Independent. U njoj je prikazano lažno venčanje nje i njenog supruga, dok je u pozadini svirala "pesma rugalica". Veena je poslednja nada žalba koju će uložiti višim sudovima u Pakistanu.
- Dvadeset šest godina! Molim vas, 26 godina je čitav život. Ali verujem u više sudove u Pakistanu. Kad dođe posednja presuda, ona će biti pravedna. Ništa loše neće se dogoditi- rekla je ona za "Gulf News".
Pored nje osuđeni na 26 godina zatvora su i njen suprug Asad Bashir Khan i Mir Shakil-ur-Rahman, izvršni direktor najveće medijske grupacije u Pakistanu, zbog "uvrede religije". Kažnjen je i voditelj šoa Shaista Wahidi.
- Zla nedela prestupnika povredila su osećanja muslimana ove zemlje, što ne može da se uzme olako, takav potez mora da se kazni- glasi saopštenje sudije.
Sporna epizoda je izazvala niz negativnih komentara u islamskoj zemlji, uprkos tome što su u prošlosti bez posledica emitovane slične emisije.
Neki čak sumnjaju da je snimanje lažnog venčanja organizovala pakistanska vojska, i da je ono objavljeno kako bi se dobio "rat protiv blasfemije".

Više pročitajte na Pulsonline.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP