Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

BROJNE SLAVNE LIČNOSTI SU DOBILE PRINOVE U 2013.

Godina beba!

Autor: Ekipa Alo! | 28.12.2013 - 09:20:00h | Komentara: 0

Deca su ukras sveta! Godinu na izmaku brojni slavni parovi će pamtiti po tome što su dobili prinove. Sa najvećim nestrpljenjem se u 2013. očekivao porođaj britanske princeze Kejt Midlton, a naslednike su između ostalih dobili još i Kim Kardašijan, Šakira, Elton Džon... „Alo!“ vas podseća na to gde se ove godine začuo plač beba.

Srećna porodica,  Kejt, Džordž,  Vilijam  i pas Lupo!

Srećna porodica, Kejt, Džordž, Vilijam i pas Lupo! | Foto: Reuters

Princ i princeza!
Britanski princ Vilijam i princeza Kejt Midlton su dobili sina 22. jula. Kejt se porodila u bolnici Sent Meri u Londonu, ispred koje se okupio veliki broj novinara i foto-reportera. Britanija je dobila prestolonaslednika princa Džordža. Mališan je treći u redu za nasleđe britanskog prestola, posle dede princa Čarlsa i oca princa Vilijama. Na tronu u Velikoj Britaniji se od 6. februara nalazi kraljica Elizabeta Druga (87).

Španske zvezde!

Najpoznatiji španski glumački par Penelope Kruz i Havijer Bardem dobili su ćerku 22. jula, na dan kada se porodila i britanska princeza. Penelope se porodila u bolnici u Madridu, a devojčici su dali ime Luna Enkinas. Oni od ranije imaju sina.

Elton i Dejvid!

Elton i Dejvid!

Elton i Dejvid!
Britanski pevač ser Elton Džon i njegov dugodišnji partner Dejvid Furniš dobili su dečaka u Los Anđelesu 11 januara. Sina im je rodila surogat majka, a mališa je dobio ime Ilajdža Džon i bio je težak 3.742 grama.

Stiv i En!

Da nikad nije kasno za bebe svedoči i slučaj glumca Stiva Martina, koji je prvo dete dobio u 67. godini! Njegova supruga En Stringfild se porodila u decembru 2012. godine, ali su radosnu vest objavili tek 13. februara.

Rouzi i Mišel!

Glumica Rouzi O’Donel i njena partnerka Mišel Raunds dobile su devojčicu 5. januara. One su devojčicu usvojile i dali su joj ime Dakota.

Starleta i reper!
Starleta Kim Kardašijan se porodila 11. jula u Los Anđelesu i na svet je donela ćerkicu, kojoj su ona i partner reper Kanje Vest dali ime Nort! Kim se porodila pet nedelja pre termina. Porodila se prirodnim putem, a ne carskim rezom kao što je želela. malena Nort je imala 2.200 grama na rođenju.

Šakira i Žerar Pike sa sinom Milanom

Šakira i Žerar Pike sa sinom Milanom

Pevačica i fudbaler!

Kolumbijska pevačica Šakira (36) i fudbaler Barselone Žerar Pike (26) dobili su sina 22. januara. Dali su mu ime Milan Pike Mebarak. Dečak je na rođenju imao 2.891 gram.

Lukas i Melodi!

Čuveni reditelj Džordž Lukas, koji se proslavio serijalom „Ratovi zvezda“, dobio je sa suprugom Melodi Hobson ćerku 22 avgusta. Njima je ćerku rodila surogat majka. Devojčica je dobila ime Everest Hobston.

Hju i Hong!

Hju i Hong!

Hju i Hong!
Britanski glumac Hju Grant i njegova partnerka Tinglan Hong su dobili sina 16. februara, a on je radosnu vest uspeo da sačuva punih mesec dana od radoznalih medija.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP