Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SPREMA SE VELIKO SLAVLJE

Goreće nebo nad Beogradom u čast rođenja Novakovog sina!

Autor: Ekipa VIP | 21.10.2014 - 20:30:00h | Komentara: 2

Nebo nad Beogradom bukvalno će goreti kada na svet dođe sin Novaka i Jelene Đoković, jer su ponosni baka Dijana i deka Srđan spremili vatromet kakav Srbija do sada nije videla. Kako „Alo!“ saznaje, Srđan je angažovao najboljeg pirotehničara, koji će sa više lokacija u gradu u čast Novakovog i Jeleninog prvenca veličanstvenim vatrometom obasjati nebo nad srpskom prestonicom.

Spremni za dolazak bebe: Jelena i Novak

Spremni za dolazak bebe: Jelena i Novak

- Srđan nije žalio novac za organizaciju i spremanje vatrometa u znak dobrodošlice za njihovog prvog unuka. Međutim, to nije sve. Stariji Đoković će preko prijatelja organizovati vatromet i na planini Kopaonik, gde je Nole započeo svoje prve teniske korake, ali i u drugim gradovima, kao što je Novi Sad, gde oni takođe imaju restoran sa Novakovim imenom.

S obzirom na to da je prvi reket sveta miljenik nacije, kada se pročuje radosna vest da je postao otac, brojni fanovi i sami će ispaljivati vatromet kako bi na ovaj način čestitali i podržali svog heroja koji Srbiju prezentuje na najbolji mogući način - ispričao nam je izvor blizak porodici Đoković, i dodao da će i trubači uveličati slavlje.

Spremaju spektakl: Dijana i Srđan

Spremaju spektakl: Dijana i Srđan | Foto: Miloš Perić


- Ipak, ovo je samo deo deo spektakla koji će ponosni deda upriličiti u čast rođenja prvog unuka, biće tu i trubači koji će muzikom i pesmom uveličati ovo slavlje o kom će pričati ceo svet. Budući roditelji Novak i Jelena s nestrpljenjem iščekuju svoje prvo dete, a u njihovom domu u Monte Karlu sve je spremno za prinovu. S obzirom na to da znaju da će dobiti sina, Jelena i Nole uredili su dečiju sobu u svetlo plavim i belim tonovima, a u tome im je pomogao dizajner iz Monte Karla, kome su poverili uređenje enterijera za svog prvenca - kaže naš izvor blizak Đokovićima.

Podsećanja radi, kao što je „Alo!“ već pisao, lepša polovina najboljeg svetskog tenisera ovog meseca će na svet doneti njihovo prvo dete, i to u istoj privatnoj klinici u Nici, gde će se u decembru poroditi princeza Šerlin od Monaka.

Jelena Đoković

Jelena Đoković | Foto: Profimedia

O Jecinom porođaju brinu najbolji lekari!


Kako bi porođaj Jelene Đoković prošao u najboljem redu, pobrinuće se tim najboljih lekara u Evropi, a privatna klinika u Nici je udaljena svega 23 kilometara od Monte Karla, gde novopečeni mladenci imaju kuću. U svakom slučaju, Nole je sada pored svoje voljene supruge Jelene, kojoj je trenutno i najveća podrška pred kraj trudnoće. Međutim, Đokovića 27. oktobra čeka masters u Parizu, ali ukoliko do radosnog događaja dođe pre tog datuma, čelnici ATP turnira imaće razumevanja za njegov izostanak.

Poslednji komentari
  • istina Vreme: 21.10.2014 07:44h

    Nadam se da ce sve biti u redu sto se tice Noletovog sina ali izgleda da deda Srdjan pokusava da pobegne od sela ali selo nece od njega,verovatno se Nole ne bi slozio sa delima svoga oca al sta mozemo neki usudi te prate do kraja zivota.Srdjan verovatno ne zna da Bog ne daje bas sve pa bi trebao da bude malo normalniji u ispoljavanju svog vidjenja srecnog dogadjaja,i seljacizma koji nosi u sebi.

  • Ana Vreme: 21.10.2014 21:34h

    istina,kakvo je veselje bilo znace se posle rodjenja.nisam sigurna da ce sve biti kako novine pisu!Analizirajte sebe i uzivajte!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP