Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

HVALA VAM

Grupa "The Prodigy" i druge zvezde "Egzita" uputili apel za pomoć!

Autor: Blic | 25.05.2014 - 21:10:00h | Komentara: 0

Poslednji u nizu Egzit izvođača koji su pružili podršku ljudima ugroženima u poplavama u Srbiji, ali i Bosni i Hrvatskoj je "The Prodigy", koji su danas na svom tviteru objavili podršku ovim zemljama, pozivajući nas da ostanemo jaki.

Prodidži prodrmali

 "The Prodigy" su u sledećem tvitu podelili sa svojim obožavaocima i #EXITAid poziv na pomoć, koji je, pored toga što je postavljen sajt, fejsbuk i tviter profile festivala, poslat svim sadašnjim i nekadašnjim Egzit izvođačima, uz molbu da ga postave na svoje društvene mreže i na taj način podele ovu informaciju sa svojim obožavaocima.

Exit festival Podršku ugroženima pružili su i sadašnje i nekadašnje zvezde Egzit festivala, Afrojack, Dubfire, Asian Dub Foundation, Arkona i Sajmon le Bon.

#EXIT Aid je program fondacije za podršku najugroženijima u poplavama koje su zadesile Srbiju, Bosnu i Hrvatsku. Egzit fondacija je, u saradnji s kompanijom Vodavoda, obezbedila 100.000 litara flaširane pijaće vode, koja će biti distribuirana u narednim danima. U toku je i humanitarna prodaja Egzit majica. Ljubitelji festivala biće u mogućnosti da pomognu najugroženijima kupovinom majica u različitim dezenima, sa obeležjima festivala. Majice po simboličnoj ceni od 700 dinara mogu da se kupe u Novom Sadu u Turističkom informativnom centru Turističke organizacije Grada Novog Sada u Jevrejskoj 10. Pored toga, Fondacija je okupila i 300 ljudi za pomoć ugroženima, od kojih je 200 u subotu, 17. maja sa četiri autobusa učestvovalo u izgradnji nasipa u Sremskoj Mitrovici. Ovo su samo prve u nizu akcija #EXITAid programa posvećenog pomoći ugroženima u poplavama u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP