Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

GODINU NA IZMAKU OBELEŽILA SU BROJNA VENČANJA SLAVNIH

Gužva na ludom kamenu!

Autor: E. A. | 25.12.2014 - 10:30:00h | Komentara: 0

Veselo i berićetno! Godina na izmaku ostaće upamćena i po brojnim venčanjima zvezda, a magazini su se utrkivali ko će više novca platiti za ekskluzivne fotke sa njihovih svadbi.

Između ostalih sudbonosno „da“ su u 2014. godini rekli Bred Pit i Anđelina Džoli, Džordž Kluni i Amal Alamudin, Elton Džon i Dejvif Furniš, Kim Kardašijan i Kanje Vest... „Alo!“ vas podseća na detalje sa venčanja koja su obeležila 2014.

Bred & Anđelina
Par koji su mediji prozvali „Brangelina“ venčao se 23. avgusta na njihovom imanju u Francuskoj. Njih dvoje su u vezi još od 2005. godine, a verili su se 2012. Anđinu venčanicu i svadbenu tortu pripremilo je njihovo šestoro dece od kojih su troje usvojili. Bredu je ovo drugi, a Anđi treći brak.

Džesika & Erik
pevačica i glumica Džesika Simpson se venčala sa ocem svoje dece Erikom Džonsonom 5. jula na njihovom ranču u Santa Barbari.

Džordž & Amal

Zakleti neženja Džordž Kluni se predomislio i venčao sa Amal Alamudin 27. septembra na raskošnoj svadbi u društvu prijatelja i članova porodice koja je održana u Veneciji. svadbi su između ostalog prisustvovali Met Dejmon, Sindi Kraford, Bono Voks i Ana vintur.

Skarlet & Roman
Glumica Skarlet Johanson, jedna od najlepših žena na svetu, udala se za Romana Duriaka, stručnjaka za advertajzing, na tajnoj ceremoniji 1. oktobra. Skarlet je ranije bila u braku sa kolegom Rajanom Rejnoldsom.

Kim & Kanje

Starleta kim Kardašijan se 24. maja udala za repera Kanjea Vesta, sa kojim ima ćerku Nort. Raskošna svadba je održana u jednom dvorcu u Firenci. Starleti je ovo treći brak.

Elton & Dejvid
Najglamuroznije gej venčanje održano je 21. decembra u Engleskoj! Pevač Elton Džon se venčao sa Dejvidom Furnišem, svojim dugogodišnjim partnerom. Elton i Dejvid imaju dva sina, koje im je rodila surogat majka.

Nil & Dejvid

Glumac Nil Patrik se 8. septembra venčao sa dugogodišnjim partnerom Dejvidom Burkom u Italiji.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP