Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SAMO ZA ONE KOJI VOLE TVRĐI ZVUK

Hatebreed i Napalm Death u Beogradu!

Autor: Ekipa Alo! | 20.02.2014 - 21:29:00h | Komentara: 0

Metal velikani Hatebreed i Napalm Death nastupiće u Beogradu u Domu omladine 23. februara sa početkom od 20 časova. Biće ovo noć za pamćenje za sve poštovaoce hard core i grind core muzike.

Hatebreed

Hatebreed

*Kliknite za uvećanje

Satnica koncerta je sledeća:

Ulaz - 20:00h
Nadimač - 20:15h
Napalm Death - 21:15h
Hatebreed - 22:45h

Ulaznice za Hatebreed i Napalm Death dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 2500 dinara, dok će na dan koncerta cena iznositi 2900 dinara.

Hatebreed

 

U Beograd HATEBREED nam donose svoju energetsku bombu u neverovatnoj kombinaciji Hard Core, Metal pa i Punk zvuka. Bend bez koga ne može da se zamisli više ni jedan ozbiljan festival ekstremne muzike, HATEBREED su jednostavno postali sinonim za odlične koncerte i brutalnu atmosferu. Bend koji od samog starta prate gomile fanova, u svojoj bogatoj karijeri doživeo je čak i Grammy nominaciju, a ovoga puta dolaze u Beograd da predstave svoj osmi po redu album 'The Divinity of Purpose'.

Da li treba posebno najavljivati NAPALM DEATH? Jedno od retkih imena metal scene koje od samog starta benda govori dovoljno, samo za sebe. Karijera duža od 30 godina koja ih je početkom 80ih od teškog underground Crust Punk benda uzdigla do jednog od najbitnijih Grind Core pa i Death Metal bendova današnjice. NAPALM DEATH su jedni od onih pred kojima sve staje, sve barijere padaju i sve što možemo jeste da se predamo njihovoj sirovoj energiji koja doslovno razbija sve pred sobom. Tvorci gomile podpravaca, iz njih su ponikli nebrojeni odlični bendovi na sceni, direktni kritičari svetskih moćnika i oštri glasnici posramljenih i porobljenih. Njihov koncert, održan davne 1996. godine u rasprodatom SKCu, još uvek nosi titulu jednog od najbrutalnijih metal koncerata ikada odsviranih kod nas. Bili vi spremni ili ne, oni se vraćaju da odbrane titulu!

Specijalna domaća podrška celom koncertu biće domaći Crossover Thrash Metal bend NADIMAČ.

Definitivno, ovako direktna i surova kombinacija bendova, odavno nije posetila naše krajeve i kako već mnogi fanovi vole da kažu za ovaj koncert, vežite se polećemo!


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP