Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

POLUDELA

Helen Miren: "Začepiteee!"

Autor: Mondo | 06.05.2013 - 14:00:00h | Komentara: 1

Britanska glumica poludela zbog bubnjara koji su tutnjali ulicama Londona, pa se u kostimu kraljice spustila do njih i poručila im da ne može da glumi zbog njih.

Helen Miren

Helen Miren

"Zavežite i gubite se! Pokušavam da glumim!", poručila je besna oskarovka Helen Miren grupi bubnjara koja je išla ulicama Londona i stvarala buku.
Mnogo puta nagrađivana 67-godišnja glumica izgubila je živce tokom pauze predstave "Kraljica" koju je izvodila u "Gilgud teatru" u Vest Endu u Londonu u subotu uveče. Nije joj smetala publika, već ono što se dešavalo ispred pozorišta.
Grupa bubnjara i plesača imala je performans na ulicama Londona, a zadržala se baš ispred tog teatra. Oni su promovisali festival gej populacije koji će biti održan kasnije ovog meseca u istočnom Londonu.
Glumica je sačekala pauzu u predstavi i u kostimu kraljice Viktorije, sa sve dijademom na glavi, istrčala je iz teatra i obratila se bubnjarima ne baš kraljevskim tonom i manirima.
"Prestanite i odjeb***!", povikala je ona, tvrde neki očevici, a drugi, pak, kažu, da je rekla: "Tišinaaa! Pokušavam da odigram predstavu!".
Ovu predstavu Helen Miren igra godinama, a za ulogu u istoimenom filmu dobila je Oskara 2006. godine.
Oni koji su bili na predstavi rekli su "Dejli mejlu" da je glumica završila prvi deo predstave, ne dozvolivši da je buka poremeti, ali da je žurnim korakom izašla iz teatra čim je počela pauza. Vratila se potom na binu i objasnila publici da je "morala da interveniše kod izvora buke".
"Imamo lošu situaciju. Izvinjavam se zbog buke. Otišla sam napolje da im kažem, ne baš ljubazno, da odu jer nam kvare predstavu", rekla je ona publici u teatru.
Poslednji komentari
  • mis Vreme: 06.05.2013 17:17h

    Hvala Bogu da je nesto rekao manijacima bez mozga.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP