Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

UREDNICA TABLOIDA NA SUĐENJU ZBOG PRISLUŠKIVANJA ZVEZDA

Hju i prostitutka koštali 160.000 funti

Autor: Ekipa Alo! | 22.02.2014 - 09:10:00h | Komentara: 0

Sve se sazna pre ili kasnije! Rebeka Bruks iz britanskog tabloida „News of the World“ platila je ukupno 160.000 funti (oko 194.000 evra) za priču koja je bila glavna tema svih svetskih medija u krajem juna 1995. godine!

Bila je desna ruka Ruperta Mardoka: Rebeka Bruks

Bila je desna ruka Ruperta Mardoka: Rebeka Bruks

Naime, 27. juna policija u Los Anđelesu je uhapsila Hjua Granta, popularnog britanskog glumca dok mu je tamnoputa prostitutka Divajn Braun pružala oralni seks u automobilu! Grant je tada kažnjen sa 1.180 dolara, dve godine uslovno, i naređeno mu je da ode na program edukacije o sidi. Fotografije Hjua i Divajn iz policijske stanice i danas su omiljene među tabloidima. Cena ekskluzivne priče je otkrivena na suđenju Rebeki Bruks zbog prisluškivanja telefona poznatih ličnosti. Ona je na suđenju istakla da je Divajn za svoju stranu priče dobila 64.000 funti (oko 100.000 dolara), a još 95.000 funti je plaćeno za privatni avion kojim je prostitutka zajedno sa porodicom iz Los Anđelesa prebačena u Nevadu. To je urađeno kako se drugi mediji ne bi dokopali njene priče.


„Želeli smo da se osiguramo kako bi naš list imao ekskluzivnu priču o Hjuu Grantu“, rekla je Rebeka i demantovala da postoji „crni fond“ za prisluškivanje telefona poznatih ličnosti.

Uhvaćeni  u akciji:  Divajn  Braun i Hju  Grant

Uhvaćeni u akciji: Divajn Braun i Hju Grant


„Nemam ništa sa ilegalnim prisluškivanjem telefona i govornih poruka poznatih ličnosti, koje je vršio privatni istražitelj. Dok sam bila glavna urednica, nikada nisam ni čula da on postoji i da su ga angažovali iz redakcije“, rekla je ona. Bruks je 1998. prešla u tabloid „San“. Ona je bivšem fudbaleru Polu Gaskojnu platila 80.000 funti za intervju nakon što je uhapšen zbog nasilja u porodici. Posle „Sana“, Rebeka je postala jedan od direktora u kopaniji Ruperta Mardoka.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP