Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

JESTE LI JAGODA ILI PRAZILUK?

Hju je kao paškanat!

Autor: | 29.03.2014 - 07:18:00h | Komentara: 0

Nekada su se žene delile na jabuke i kruške, a prema novom vodiču o obliku tela, koji je objavio britanski trgovački lanac „Debenhams”, polovi su prikazani kroz osam vrsta voća i povrća.

Džekmena krase široka ramena i uzak struk

Džekmena krase široka ramena i uzak struk

Prema rečima autora, radi se o evoluiranoj građi tela. Ženska tela uporedili su s voćem - rabarbarom, trešnjom, jagodom i jabukom, a muškarce s povrćem - patlidžanom, prazilukom, sveklu i paškanat. Otkrijte da li ste trešnja ili paškanat...


RABARBARA
Rabarbara je biljka o kojoj se kod nas veoma malo zna, dok u zapadnim zemljama važi za sjajan dodatak slatkim pitama i džemovima. Ovaj oblik tela opisuju manje grudi, izduženo dečačko telo, uski kukovi i duge vitke noge. Primeri za ovu građu tela su Kejt Midlton i Kira Najtli.

DVOSTRUKA TREŠNJA
Zaobljene i veće grudi, obim kukova jednak obimu ramena s istaknutim uskim strukom opisuje oblik dvostruke trešnje. Slavne trešnje su Kim Kardašijan i Kristina Hendriks.

JAGODA
Široka ramena u odnosu na ostatak tela, širi obim grudnog koša, ali ne nužno i grudi, manji i zaobljen stomačić i vitke noge opisuju ovu građu. Primeri za ovu građu tela su Demi Mur i Doli Parton.

Kira Rabarbara, Trešnjica Kim, Vins Von i Mik Džeger

Kira Rabarbara, Trešnjica Kim, Vins Von i Mik Džeger

JABUKA
Telo jabuke ima raskošno poprsje, prosečnu širinu ramena, jače ruke i stomak bez istaknutog struka. Kukovi i noge su uži u poređenju s gornjim delom tela. Slavne jabuke su Džesika Simpson i Adel.
PATLIDŽAN
Telo patlidžana ima zaobljena ramena, mršavije ruke i istaknut stomačić s jačim kukovima, ali uskim nogama. Tipično telo patlidžana ima Vins Von.

PRAZILUK
Ovaj oblik tela karakterišu uska ramena, kukovi i noge u istoj ravni i najčešće izduženo i vitko telo. Telo u obliku praziluka imaju Rasel Brend, Mik Džeger i Piter Krauč.

Demi Jagodica

Demi Jagodica

CVEKLA
Telo u obliku cvkle ima srednje široka ramena sa širokim prsima, istaknut i okrugao stomak, izrazito uske kukove i noge. Slavne cvkle su Džek Blek i Deni de Vito.

PAŠKANAT
Ovo telo karakteristično je po istaknutim i širim ramenima u odnosu na ostatak tela, definisan grudni koš i struk i uske kukove. Slavni paškanati su Danijel Krejg i Hju Džekmen.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP