Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

I DALJE SE PREPRIČAVA

Holivudski skandali koji su obeležili 2014!

Autor: svet.rs | 31.12.2014 - 21:00:00h | Komentara: 0

Godina na izmaku holivudskim zvezdama donela je mnoštvo uspona ali i padova. Pogledajte skandale zahvaljujući kojima su ove zvezde dospele na naslovne strane tabloida.

Bil Kozbi

Bil Kozbi | Foto: Profimedia

Bil Kozbi
Zvezda sitkoma Kozbijev šou šokirao je fanove kada su ga nekoliko žena, uključujući modele Dženis Dikinson i Beverli Džonson optužile za seksualne napade. U emotivnom intervjuu za CNN, Dženis je izjavila da ju je Kozbi drogirao i silovao 1982. godine. Glumčev advokat nastavio je da odbacuje ove optužbe, a Kozbi se još uvek nije lično oglasio ovim povodom.
Džoan Rivers
Proslavljena komičarka tragično je preminula 4. septembra nakon komplikacija prilikom operacije glasnih žica. Prema pisanju medija, Džoanin lični doktor, koji nije specijalista za grlo, niti je imao dozvolu za rad u klinici u kojoj je ona bila, biopsiju je izvršio bez njenog pristanka.

Džoan Rivers

Džoan Rivers | Foto: Profimedia

Da priča bude još gora, CNN piše da je doktor uslikao selfi dok je ona bila u nesvesti.

Henk Basket i Kendra Vilkinson
Par se našao u centru pažnje javnosti kada je transrodni model Ava Sabrina London medijima ispričala da je imala seksualnu vezu sa Basketom, i da je on sa njom varao suprugu, koja je tada bila u osmom mesecu trudnoće.

Kendra i Henk

Kendra i Henk | Foto: Twitter / Hank Baskett

Izvori su nakon toga ispričali da je nekadašnja Plejboj zečica poludela kada je to čula i da je svoju burmu bacila u bazen. Nakon što su neko vreme proveli odvojeno, a potom detalje svojih bračnih problema podelili i u jednom rijalitiju, Kendra je odlučila da ipak sve oprosti suprugu.

Tori Speling i Din MekDermot

Njihov brak našao se u ozbiljnim problemima kada je glumica otkrila da ju je suprug varao dok je snimao film u Kanadi u decembru 2013.

Tori Speling i Din Mekdermot

Tori Speling i Din Mekdermot | Foto: Profimedia.rs

Tori je zbog stresa završila u bolnici, a i oni su svoje bračne probleme snimili za potrebe rijalitija. Tako je MekDermot pred kamerama priznao da ima problema sa alkoholom, a nakon brojnih terapija odlučili su da se ne razvedu.

Brus Džener

Nakon nekoliko meseci spekulacija u medijima, činilo se da je Brus Džener konačno prihvatio svoju želju da postane žena, posle razvoda od supruge.

Brus i Kris Džener

Brus i Kris Džener

Paparaci su ga snimili kako nosi korset ispod odeće, a na rukama je imao crveni manikir. Izvori tvrde da ga je Kris sve vreme kontrolisala, i da je tek sada može sam da donosi svoje odluke.

Stiven Kolins

Stiven Kolins Foto: Profimedia

Stiven Kolins / Foto: Profimedia

Zvezda serije "Sedmo nebo" u oktobru se našao na naslovnim stranama nakon što je portal TMZ objavio audio snimke na kojima on priznaje da je zlostavljao devojčice.

Nage fotografije poznatih

Dženifer Lorens / Foto: Profimedia

Dženifer Lorens / Foto: Profimedia

 
Dženifer Lorens, Kejt Apton, Kim Kardašijan i mnoge druge zvezde postale su žrtve hakerskog napada u avgustu kada su na internet procureli njihovi nagi selfiji.

Kejt Apton

Kejt Apton

 
Solanž Nouls i Džej Zi
Da su odnosi u slavnoj porodici Nouls-Karter daleko od idealnih otkriveno je kada je objavljen snimak u kojem Bijonsina sestra Solanž napada njenog supruga Džej Zija u liftu, nakon Met bala u Njujorku.

Bijonse i Solanž posle incidenta su sele u auto bez Džej Zija

Bijonse i Solanž posle incidenta su sele u auto bez Džej Zija | Foto: Profimedia.rs

Mediji su spekulisali o tome šta je izazvalo nesuglasice između njih dvoje, a pričalo se i da reper nije bio veran svojoj supruzi. Svo troje objavili su zajedničko saopštenje u kojem ističu da su uspeli da prevaziđu sve probleme, ali nisu otkrili uzrok svađe.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP