Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PRAVI HIT!

Hrvat nasmejao Balkan porukom za Fifti Senta!

Autor: Alo.rs | 16.07.2015 - 09:45:00h | Komentara: 0

Kao i čitav svet, ili barem onaj deo koji prati najvažnija događanja, i bloger Krule shrhan je vešću o najpoznatijem bankrotu u zadnje vreme - onom koji je pogodio Fifti Senta, a svoju mu je podršku izrazio u otvorenom pismu koje je objavio na Fejsbuku, a mi vam ga prenosimo u celosti.

Fifti Sent, 50 Cent

Fifti Sent (50 Cent) | Foto: Profimedia

"Dragi moj prijatelju, 50 Cent!

Prijatelju moj Fifty Centče. Čitam danas, pišu da si bankrotira. To me jako pogodilo. Bio si i u dnevniku, odma nakon priloga iz BiH. Ne znam što bi reka... evo mi suza suzu goni, a ja ih jezikom berem, nedam da sa obraza kaplju. Zva sam i mater u Liku, da joj velim za tebe. Odma je po glasu znala da nešto ne valja... pitala me “Sine... što je bilo!?“... ja joj reka da sjedne... a onda... reko... “Mati... Fifti Sent je bankrotira“. Tišina je bila mučna. Trajala je nekoliko sekundi, a meni se činila ka vječnost... a onda sam začuo mater gdje jeca, i govori mi 'Sine, reci da lažeš!?!?'... reko 'Ne lažem mati, istina je!'...
2 smo sata zajedno plakali. Viče mati 'Sjećam ga se ka dan danas sa onim zlatnim lancem od 9 kila okovrata!'... a ja grizem jastuk, plačem, urlam, samo da me mati ne čuje te ju dalje čujem kako kroz suze govori 'Ja ka da ga sad vidim, ona mu kapa ukoso, hlače napo guzice, potkošuljca neka nanjem... jooooooj!!!'... pa opet plač.
Noćas oka sklopit neću... neću i ne mogu. Mati i ja smo se dogovorili, ona će ti proslijediti cijelu sljedeću penziju a ja se odričem mjesečne naknade sa biroa. To će ti sve zajedno biti oko 300 eura. Znam da ti to nije dosta ni za ugradnju zlatnog zuba, dvojke gore desno, al je od nas... od srca!
Idem sad... snage u meni više nema."

Ako ovo dospe do repera sigurno će se slatko nasmejati jer je on poznat kao veliki ljubitelj šege i zafrkancije, a i ovog statusa ne bi bilo da on nije prozivao devojku svog neprijatelja u njenom porniću zbog kojeg sada mora da iskešira pet miliona evra.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP