Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SVETLA STRANA NAJPROBLEMATIČNIJEG MOMKA HOLIVUDA

Humani Čarli!

Autor: Ekipa Alo! | 23.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Američki glumac Čarli Šin, poznat po vezama sa porno-glumicama, drogiranju od kojeg bi svako normalan odavno otišao bogu na istinu, podoričnom nasilju, svađama sa bivšim suprugama, alkoholisanju epskih razmera i sličnim ispadima, takođe je i veliki humanitarac.

Problematični glumac poklonio  50.000 dolara organizaciji koja  pomaže deci beskućnicima, što je  tek jedna od njegovih brojnih

Problematični glumac poklonio 50.000 dolara organizaciji koja pomaže deci beskućnicima, što je tek jedna od njegovih brojnih donacija | Foto: Reuters

Poslednji u nizu dokaza da Čarli ima zaista veliko srce je i njegova donacija humanitarnoj organizaciji „My friend’s place“, koja pomaže deci i drugim mladim beskućnicima koji žive u Holivudu, a kojoj je poklonio 50.000 dolara!

Lohanovoj je dao 100.000. dolara

Lohanovoj je dao 100.000. dolara | Foto: Reuters


Ova donacija je tek jedna u dugom nizu. Glumac je nedavno koleginici Lindsi Lohan poklonio 100.000 dolara da reši poreske probleme, a pre toga je u razgovaru sa jednim policajcem saznao da njegova 10-godišnja ćerka boluje od raka i iskreno dirnut njegovim bolom napisao mu ček na 75.000 dolara, uz želju da mu ćerka što pre ozdravi.

Čarli pomaže  holivudske  beskućnike

Čarli pomaže holivudske beskućnike


Čarli Šin je, takođe, ceo honorar od 150.000 dolara za ulogu u filmu „Scary Movie 5“ podelio trima dobrotvornim organizacijama. Tokom poslednjih nekoliko meseci Šin je poklonio 25.000 dolara filipinskoj fondaciji PREDA, koja se bori protiv siromaštva, potom i 10.000 organizaciji za borbu protiv epilepsije „The Walk to End Epilepsy“ i drugima. Više nego dovoljno da se makar na jedno oko zažmuri na Čarlijeve ispade.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP