Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PAR DANA POSLE POROĐAJA

Hurem u problemu: Bivši verenik traži starateljstvo?

Autor: Marko Lončar | 13.02.2014 - 21:45:00h | Komentara: 0

Čak i ako popularna glumica odbije tu mogućnost, Kan kao otac deteta može da se pozove na roditeljska prava i da zahteva da viđa dete, a može i da traži starateljstvo nad Larom

Hurem

Merjem u ulozi Hurem

Merjem Uzerli, koja je stekla svetsku slavu igrajući Hurem u istorijskog drami „Sulejman Veličanstveni“, u ponedeljak je u ranim jutarnjim satima postala majka. Na svet je, kao što smo već pisali, donela ćerku, kojoj je dala ime Lara Uzerli.
Vest o tome da se Merjem porodila proširila se brzinom vetra putem društvenih mreža. Informacija je upravo potekla od same Merjem, koja je srećnu vest podelila sa svojima fanovima na Fejsbuku. Uz sliku ćerkine ruke Merjem je objavila: „Dobro došla na ovaj svet, moja najdraža Lara Uzerli. Zahvaljujem bogu što mi te je poslao i što si zdrava došla na ovaj svet. Zahvaljujem svemogućem što sam imala snage da te zaštitim od prvog

a

 trenutka, ti si živa, to je najveći poklon. Želim da se zahvalim mojoj bliskoj prijateljici Ani što je bila pored mene tokom porođaja, takođe želim da se zahvalim mojoj porodici i prijateljima i svima vama ovde što ste mi slali pozitivnu energiju i ljubav. Mnogo vam hvala“.
Termin za porođaj lepe glumice bio je 12. februar, ali je mala Lara na svet došla dva dana ranije, i to prirodnim putem. I samo što je stigla na ovaj svet, Lara je postala predmet mnogobrojnih polemika koje se kao požar šire među obožavaocima Merjem Uzerli. Naime, čak i ako popularna glumica odbije tu mogućnost, Kan kao otac deteta može da se pozove na roditeljska prava i da zahteva da viđa dete, a može i da traži starateljstvo nad Larom! Ateš se još uvek nije oglasio povodom rođenja svoje ćerke, ali je nedavno nedvosmileno stavio do znanja da se predomislio i da je voljan da učestvuje u njenom odgajanju. Nekoliko dana pred porođaj turski zavodnik je u potpunosti promenio priču i naglasio da želi da učestvuje u životu svog deteta. Ateš je tom prilikom istakao da je spreman da detetu pomogne finansijski i u svakom drugom smislu, ali da i dalje ne želi ništa da ima sa Merjem.
Kan je čak izrazio želju da prisustvuje porođaju, ali se tome odlučno usprotivila Merjemina porodica, a najviše njena sestra. Glumica ih je poslušala, o čemu svedoči činjenica da je uz nju dok se porađala bila samo njena najbolja prijateljica Ana, kojoj se i javno zahvalila.
Podsećanja radi, Merjem i Kan su se jedno vreme zabavljali, sve je išlo dobrim putem dok Merjem nije ostala u drugom stanju. Kan, koji već ima dvoje dece, odmah je rekao da nema nameru da se bavi pelenama, nakon čega je zatražio od popularne Hurem da abortira! Pošto je Merjem odbila da usliši njegove želje, Kan ju je napustio, ona je pokušala da se ubije, a onda, srećom, ipak odlučila da živi i sama odgaja dete. Nije najjasnije zašto se Ateš predomislio pred porođaj nakon svih problema koje je izazavao, a turski mediji spekulišu da je podlegao pritisku koji na njega vrši javnost, naročito Merjemini obožavaoci, od kojih, kako kažu, ne može da živi normalno! Za sada se zna da je mala Lara ponela majčino prezime, a da li će Kan pokušati da ostvari roditeljska prava i nametne se kao staratelj, videćemo u danima koji dolaze...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP