Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NEVALJALI SUPRUG

Hvalio se da se seksao s Kim pa Maraji poklonio narukvicu! (FOTO)

Autor: E.A. | 29.03.2014 - 15:30:00h | Komentara: 0

U intervjuu za radio "Power 106" Nik Kenon (33) odlučio je da priča samo o jednoj stvari - seksu. Reper i producent nije se libio da koristi i 'sočne' psovke dok je pričao o seksualnim iskustvima. Opisao je kako je izgledao njegov prvi seks s Maraja Keri (44).

maraja

Foto: Instagram / nickcannon

- Prvi put smo se seksali nakon venčanja u kućici na Bahamima. Nisam zažalio što smo čekali jer Maraja je žena koju se isplati čekati. A ja sam muškarac koji voli da zadovolji ženu. I zadovoljio sam je. Poseksao sam je kao niko pre mene - rekao je Kenon. Čim je shvatio šta je rekao počeo je da se 'izvlači'.

U intervjuu je ispričao i kako je nevinost izgubio s 13 godina s devojčicom od 15 koja mu je rekla da nema pojma o seksu kada su završili. Takođe, pohvalio se i s kojim je sve zvezdama spavao.
- Ovo je Los Anđeles, svi se seksaju sa svima. Ja sam se seksao s Kristinom Milian, Nikol Šerzinger, Selitom Ebanks i Kim Kardašijan - pohvalio se Nik.

maraja i nik

Foto: Instagram / nickcannon

Maraji kupio narukvicu da se iskupi zbog priča o seksu
- 'Zašto si bio tako prost kad si pričao o našem ljubavnom životu na radiju? I hvalio si se s kim si se sve seksao! Jako si zločest!', to će mi Maraja reći kad dođem kući nakon ovog intervjua - rekao je Nik smešeći se.
Kako bi se iskupio što je bio prost, Maraji je kupio ogromnu dijamantsku narukvicu i na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisao da je Maraja idealna, jedina prava za njega, žena s kojom želi da provede život. Maraja je narukvicu dobila taman za 44. rođendan.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP