Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

„LOREAL“ PREVIŠE PODMLADIO GLUMICU DAJAN KITON

ISPEGLANA!

Autor: Ekipa Alo! | 15.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Baš ga preteraše! Gledaoci koji su u nedelju uveče pratili 71. dodelu „Zlatnog globusa“, u Los Anđelesu bili su više nego iznenađeni kad su u razmaku od svega par minuta videli glumicu Dajan Kiton (68) na bini i istu glumicu u reklami za „Loreal“, u kojoj izgleda kao da je pola veka mlađa.

Dajan  Kiton  na bini...

Dajan Kiton na bini... | Foto: Reuters

Dajan u reklami ima lice poput tinejdžerke bez ijedne bore i izgleda kao tinejdžerka. Dajan je na bini izgledala poputno prirodno, ona lice nije zatezala pomoću botoksa i kao većina njenih vršnjakinja ima brojne bore na licu.

... i par  minuta kasnije  podmlađena  u reklami!

... i par minuta kasnije podmlađena u reklami!

Čuvena glumica se sa svojim godinama odlično bori i ovakav potez „Loreala“, koji je jedan od glavnih sponzora „Zlatnog globusa“, uopšte joj nije bio potreban. Gledaoci su brzo reagovali na skandal i na društvenim mrežama iskazali svoje nezadovoljstvo.

„Ovo je najgori komercijalni propust u istoriji. Dajan je čas naborana, čas ispeglana”, napisao je jedan gledalac na Tviteru.

Dajan za „Loreal“ reklamira novu kremu protiv starenja, ali bez obzira na kvalitet kreme nemoguće je da se podmladila za skoro 50 godina. Ovo je još jedan primer neželjenih efekata korišćenja “fotošopa”.

Leonardo Dikaprio

Leonardo Dikaprio

Strastveni pušači


Na dodeli „Zlatnog globusa“ još jednom su na ispitu bili strastveni pušači, dok se većina uzdržala od ovog poroka, pomoću raznih preparata i flastera, svom poroku nisu odoleli Leonardo Dikaprio (39) i Džulija Luis Drejfus (53). Njih su kamere uhvatile kako puše elektronske cigarete tokom svečanosti. Kaliforija je među prvim saveznim državama u SAD još 1995. zabranila pušenje u zatvorenim prostorijama.

Sprdnja sa haljinom Dženifer Lorens

Sprdnja sa haljinom Dženifer Lorens

Sprdnja sa haljinom Dženifer Lorens


Dženifer Lorens pojavila se na dodeli „Zlatnog globusa“ u Diorovoj beloj haljini bez bretela, „presečenoj“ sa dve tanke crne trake. Na internetu su odmah prokomentarisali njen izgled, pa je tako Tviter preplavila lavina fotki ljudi koji su se obukli kao Dženifer pomoću jorgana i opasača. Sve što vam treba je jorgan i par opasača da postignete ovu neviđenu „eleganciju“!
 

Poslednji komentari
  • ivana Vreme: 16.01.2014 19:08h

    Nije jorgan nego carsaf. Ima li kraja vasoj nepismenosti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP