Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

RAZOČARAN

Jarić ostavio devojku iz Smedereva!

Autor: Blic | 02.06.2015 - 22:00:00h | Komentara: 0

Bivši košarkaš je zbog pritiska javnosti naprasno prekinuo kontakt sa Dušicom Savić (23), s kojom se ljubio na plaži u Majamiju.

Marko Jarić

Marko Jarić | Foto: Profimedia

Marko Jarić (36) je pobesneo kada je shvatio da su paparaci uspeli da ga fotografišu sa novom devojkom. Deset dana kasnije odlučio je da raskine s njom.

- Marko se veoma iznenadio što je neko iskoristio njegovu neobazrivost i napravio fotografije koje su obišle svet. A kad su mediji saznali da je njegova nova devojka manekenka Dušica Spasić iz Smedereva i o tome naširoko izveštavali, odlučio je da prekine kontakt s njom jer ne želi da zbog toga bude u centru pažnje - kaže izvor „Blica“ iz Amerike.
Dodaje da je bivši košarkaš razočaran zato što su roditelji lepe Smederevke i njene najbliže drugarice javno govorili o njihovom odnosu.
- Jasno mu je da informacije cure iz njenog okruženja, jer njegovi prijatelji znaju da on ne voli da govori o privatnom životu posle razvoda od Adrijane Lime - kaže izvor.
 
Kako saznaje "Blic", Dušica pati zbog raskida jer se zaljubila u Marka. Osim toga, teško je podnela i interesovanje medija za njihovu vezu.

Dušica Savić

Dušica Savić

- Ona je prestala da se bavi manekenstvom i cilj joj je da postane arhitekta, za šta se i školuje u Americi. Veza sa Markom desila joj se spontano. O tome je razgovarala samo sa sestrama i sa dve drugarice i nije joj bio cilj da zahvaljujući Marku izađe iz anonimnosti. Neutešna je što se sve završilo na tako ružan način - kaže izvor.

I sam Marko je burno reagovao.
- Pa zar nema važnijih vesti nego s kim Marko Jarić ide na plažu?! Moraš stvarno da imaš dosadan život da bi te tako nešto zanimalo - poručio je Jarić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP