Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NIKAD BOLJE I ŽEŠĆE

Jedno od najboljih večeri u istoriji EXIT-a

Autor: A.O. | 13.07.2014 - 12:02:00h | Komentara: 0

Za nama je groznica subotnje večeri i još uvek se tresemo! Tradicionalno najpopularnije veče Exit festivala ostaće upamćeno po velikoj gužvi, jednom od najposećenijih nastupa u istoriji glavne bine, ali i neverovatnoj energiji koju su osetili i izvođači, ali i publika, koja je tek izjutra i nevoljno krenula sa Tvrđave sa osmesima na licima. Žurka je trajala do devet, ali da smo se mi pitali - trajala bi verovatno do samog sea Dance festivala! Ko je bio - pričaće, ko nije bio, ima još uvek šanse za popravni jer nas večeras očekuje muzički spektakl sa Hurts i Suede u glavnoj ulozi, a već prekosutra na plaži Jaz počinje Sea Dance festival!

Zvezda večeri svakako je bio jedan od najvećih DJ-eva na planeti, Skrillex, koji je na glavnoj bini održao jedan od najposećenijih nastupa u istoriji EXIT festivala.

Skrileks

Skrileks

Skrillex je toliko bio oduševljen EXITom i atmosferom na Tvrđavi, da je, umesto planiranog polaska sa timom na ostatak turneje, odlučio da provede još par sati na m:ts Dance Areni! Naposletku je, ponešen savršenim closing setom Maceo Plex vs Danny Daze, na radost neumorne publike zatvorio Arenu tehno setom!

Afrojack

Afrojack VS Quintino

Ono što je bio Skrillex za Glavnu binu, Afrojack, uz pojačanje sunarodnika Quintina, je bio za m:ts Dance Arenu! Kao da je u rukama imao džojstik kojim je upravljao povorkom od 20 000 fanova, Afrojack je doveo publiku do usijanja!
 

Majstorska svirka sa Damonom Albarnom donela je setlistu od čak osamnaest odabranih pesama, među kojima su bili singlovi sa novog albuma, pesme iz dosadašnje karijere, ali i megahitovi kao što je najpoznatija pesma Gorillaz, Clint Eastwood, i tek nakon ovog koncerta svesni smo veličine ovog muzičkog genija! Damon je bio vidno raspoložen, silazio je među publiku i dozvoljavao da ga fanovi grle i nose, a u jednom momentu je izjavio da bi došao i sa Blurom da je znao da je na festivalu toliko dobro.


Neposredno pre njega, mladi hrvatski violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser, osvojili su glavnu binu EXIT festivala pred publikom koja je pevala u glas hitove Highway to Hell, Satisfaction...

Huawei Fusion binu obeležile su svirke Bombaj štampe, Rundek Cargo Trio i NZ Shapeshifter.

Poslednjeg dana festivala na glavnoj bini nastupiće žestoki koncertni sastav Hurts, kojeg je publika svetskog festivala Glastonberi proglasila za "najbolju svirku" pored žestoke konkurencije u vidu sastava Coldplay, U2, Bijonse, Arktik Monkeys i mnogih drugih. Na istoj bini nastupiće i legende Suede, začetnici Brit popa koji će prvi put u regionu nastupiti upravo na najboljem evropskom festivalu.

Hurts

Hurts

Jedan od najvećih dvojaca u istoriji dens i elektronske muzike i dobitnici Gremija, Dip Diš (Deep Diš), nakon šest godina ponovo ujedinjuju snage, a jedna od stanica na ekskluzivnoj turneji koja obuhvata nastupe u Majamiju, Las Vegasu, Torontu i Montrealu je i Dance Arena, Novi Sad, Srbija.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP