Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

DJ SEM PAGANINI

Jedva čekam da izađem pred Beograđane! (VIDEO)

Autor: A.O. | 31.03.2015 - 18:00:00h | Komentara: 1

Italijanski DJ Sem Paganini, koji spada u sam krem svetskog tehno zvuka, obećava ludu žurku 4. aprila u Depo Magacinu, kada će na “Lucky records Showcase” premijerno nastupiti pred beogradskom publikom.

Sem Paganini

Sem Paganini | Foto: Promo

Da beogradske ljubitelje tehno zvuka čeka pravi spektakl, garantuju i refernce Paganinija, koji izdaje za labele velikana kao što su Adam Beyer (Drumcode), Sven Vath (Coocun), Richie Hawtin i Marco Carola (Plus8), ali i to što je jako malo karata ostalo u prodaji.
Već sada se zna da će Depo Magacin buti dupke pun 4. aprila, zbog čega Paganini, koji nastupa po svim prestižnim svetskim festivalima i klubovima, priznaje da posle dugo vremena ima malu pozitivnu tremu.

- Zaista jedva čekam gostovanje u Begradu. Dolazim prvi put, a od kolega sam čuo sam da je vaša publika posebna. Zna da se provodi, dobro prati zbivanja u tehno svetu i, kad se doda da je žurka gotova rasprodata, zaista imam malu tremu. Moram da ispunim očekivanja i daću sve od sebe da napravim pravu ludnicu na densfloru. Vidimo se u subotu, biće vatreno! Budite sigurni – euforilčan je Italijan pred gostovanje u Depou.

Paganini dolazi u okviru promocije albuma “Satellite”. Stručna javnost ovo ostvarene smatra za nešto najbolje u svetu tehna što se na tržištu pojavilo u poslednje vreme, tako da će beogradski klaberi imati priliku da po prvi put uživo čuju čoveka, koji se smatra za veliku budućnost ovog zvuka.
Podrška su Speedy, koji je nedavno imao saradnju sa još jednom legendom – Alexanderom Kowalskim, a tu su i Dexon i Miloš Vuković.

Nova cena ulaznice, koja važi od danas do dana žurke je 1.190 dinara, dok će karte na ulazu koštati 1.500 dinara.
Poslednji komentari
  • Bibi Vreme: 02.04.2015 10:16h

    Strasno!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP