Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ANASTASIJA USKORO U BEOGRADU

Jedva čekam da probam čvarke!

Autor: Alo.rs | 20.06.2015 - 23:39:00h | Komentara: 0

Američka pop pevačica, kompozitor i producent Anastasija Lil Njukrik (46), iliti samo Anastasija, bela žena crnačkog glasa kako je zovu, vraća se posle sedam godina u Srbiju da održi koncert 1. jula u "Kombank areni".

Anastasija

Anastasija | Foto: Profimedia

Ova dama je do sada prodala više od 85 miliona primeraka svoj albuma širom sveta. Osim po snažnom glasu, poznata je i kao uzor ženama, jer je javno govorila o ličnoj borbi sa rakom dojke, koja joj je dva puta usporila karijeru. Zbog tih iskustava je, kako kaže, postalabolja osoba i danas mnogo više ceni život.

Anastasija je na pitanje "Novosti" o tome da li pamti prvi dolazak u Beograd, kada je u našoj prestonici bila zbog šoua "Operacija trijumf", odgovorila potvrdno:

- Naravno, mada često samo dođem u neku zemlju, a napustim je još brže, pa mi je zato teško da steknem pravi utisak. Mnogo sam uzbuđena što se vraćam u Beograd, ali, ovog puta da napravim svoj šou! Moj prvi dolazak u vaš glavni grad bio je zabavno iskustvo, budući da šou kakav je "Operacija trijumf" ima posebno mesto u mom srcu. Znate, i mene su otkrili u jednom.

Anastasija u Beogradu ima veoma gust raspored, ali bi volela da prošeta gradom.

- Pokušaću da, što više mogu, upijem prelepu kulturu, arhitekturu, lepotu i gostoprimstvo Beograda - rekla je pop diva i dodala da želi i da proba neki od srpskih specijaliteta.

- Volim da isprobavam nove ukuse. PRošli put sam jela ćevapčiće, ail nisam čvarke, za koje su mi kasno rekli. Ovoga puta probaću čvarke. Svi kažu da će mi se dopasti. Rada sam da probam neko kuvano tradicionalno jelo - rekla je Anastasija, koja od srpske publike očekuje da zajedno s njom peva njene stare i nove pesme.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP