Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NIJE SAMO NOLE ZANIMLJIV

Jelena Ristić u "Vogu"!

Autor: Ekipa Alo! | 21.08.2013 - 08:20:00h | Komentara: 5

Jelena Ristić, devojka najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, oduševila je čuvenu Anu Vintur, urednicu „Voga“, najprestižnijeg modnog magazina na svetu.

Jelena na stranicama „Voga“

Jelena na stranicama „Voga“

Naime, posle Majli Sajrus i Olge Kirilenko, septembarske stranice poznate rubrike „Devojka u žiži“ krasiće naša Jelena Ristić. Novakova devojka je za naslavniji modni magazin na svetu, fotografisana u kreacijama cenjenih dizajnera, među kojima je i haljina Viktorije Bekam.

Stvarno jeste prelepa

Stvarno jeste prelepa

 
Lepa Jeca govorila je u opširnom intervjuu o mnogim zanimljivostima iz zajedničkog života sa najboljim teniserom sveta, a uspela je lako, osmehom i rečima da razoruža i osvoji srce urednice uglednog časopisa:

- Ljudi za medije uvek govore o automobilima, odeći i nakitu... Ali, to je ništa u poređenju sa mogućnošću da okupite ljude i pomognete da se smanji siromaštvo u Srbiji - ističe Jelena Ristić.
Žena zmaj!
Poslednji komentari
  • Bekana Vreme: 21.08.2013 10:53h

    Sjajna Jela! Samo posebna devojka,kao što je ona može biti Novakova devojka.Oni su oboje posebni i divni,a pre svega ljudi! Samo napred!

  • kadtad Vreme: 21.08.2013 14:32h

    Nesumnjivo jedna od najljupkijih zena koje sam do sada video. Zraci dobrotom, srecom, ... zraci zivotom. Malo mi strano da vidim ovakvo zensko celjade na nasim stranicama, pored svih da ne imenujem jer nece stati... nazovimo ih kur..., ups, starletama. Zaista jedan izuzetan dozivljaj videti nekog ko sve gore neimenovane moze da stavi pod mali nokat. Nole, ne zavidim ti zbog titula i miliona, zavidim ti zbog Jelene i zelim vam svu srecu.

  • erasmus Vreme: 21.08.2013 22:06h

    Tebi , pametna i lepa devojko , i nasem velikom Novaku , svu srecu i uspeh zelim ! Primer ste za ponos ! Jos jednom , sretno i budite mudri i pametni !

  • Dana Vreme: 22.08.2013 00:03h

    Cista zloupotreba Novakovog uspeha! Izgleda da je postala vaznija Jelenina promocija putem "filantropije" na Novakovim ledjima, nego tenis, to se da primetiti i po rezultatima. Novace preuzmi stvar u svoje ruke, tenis je tvoj prioritet, otac i majka su te doveli na mesto br.1. Trebalo bi razmislis kuda sada ides i sa kim?

  • ANA Vreme: 22.08.2013 10:12h

    Citala sam jedan intervju koji je dala stranim medijima gde govori da deca u Srbiji ne idu u zabaviste i da su roditelje dece u Srbiji neobrazovani i ne shvataju koliko je to vazno .Cista glupost i laz"!Deca u Srbiji ne idu u zabaviste samo ako ne mogu da nadju mesto jer su zabavista u gradovima punna.Ona prica ove neistine jer to lepo zvuci onima na zapadu i predstavlja nas kao da smo neka siromasna africka zemlja gde ljude treba uciti da salju decu u skole i zabaviste Stvarno je ruzno sto to radi.!Promovise sebe preko Noletovog imena .Mislim da ima puno lepsih devojaka koje na zalost ne mogu da priuste svu tu markiranu garderobu u kojoj je ona slika.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP