Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NOVAKOVA SUPRUGA PORODIĆE SE U ISTOJ BOLNICI U NICI KAO I VLADARKA MONAKA

Jelena se porađa kao princeza Šarlin!

Autor: V. Nestorović | 25.09.2014 - 21:30:00h | Komentara: 5

Lepša polovina najboljeg svetskog tenisera u oktobru će na svet doneti njihovo prvo dete, dok će žena princa Alberta u decembru postati majka

Nova i Jelena Đoković i prinčevski par Šarlin i Albert

Nova i Jelena Đoković i prinčevski par Šarlin i Albert | Foto: Profimedia.rs

Za najbolje, samo najbolje! Kako „Alo!“ saznaje, supruga Novaka Đokovića porodiće se ne samo u istoj privatnoj klinici u Nici, nego će biti u istom apartmanu koji će dva meseca kasnije koristiti princeza Šarlin od Monaka. I dok lepša polovina princa Alberta prema nezvaničnim pričama očekuje blizance (krajem decembra), Nole i Jelena i dalje ne žele da otkriju hoće li prvi reket planete krajem oktobra dobiti sina ili ćerku.


Da sve prođe u najboljem redu, pobrinuće se neki od najboljih lekara u Evropi, a pomenuta klinika je udaljena 23 kilometara od Monte Karla. U svakom slučaju, Đoković će nakon Šangaja otputovati nazad u Evropu, gde ga očekuje masters u Parizu, koji startuje 27. oktobra, ali nema sumnje, ukoliko do radosnog događaja dođe pre tog datuma, čelnici ATP tura će imati razumevanja ukoliko Novak preskoči pomenuti događaj.


Noleta bismo na terenu onda tek videli početkom novembra, i to na završnom mastersu u Londonu, a onda će uslediti povratak u Monte Karlo i kratak izlet u Mombaj (od 28. novembra do 13. decembra), gde će uzeti učešće u premijernoj teniskoj ligi u kojoj će učestvovati najbolji teniseri i teniserke sveta. Nema sumnje da će Đoković, za razliku od prethodnih godina, Novu godinu proslaviti u krugu porodice sa Jelenom i bebom, a taman će biti i u Monte Karlu da čestitaju njihovom prijatelju princu Albertu od Monaka, koji već ima dvoje dece, na novoj prinovi.
 

Poslednji komentari
  • pozdrav iz Ns Vreme: 25.09.2014 23:52h

    a sto se ne porodi kod nas u betaniji? npr. u Ns blizu ima 10 ak kladionica,taman da poseti i bivse kolege,ako me razumete.

  • DEBe Vreme: 26.09.2014 03:49h

    Ali znate, tamu se nece poradzti princ Albert pa da smenite “obicnu” sa plavom krvlju.

  • ptinceza Vreme: 26.09.2014 07:42h

    recenica iz jedne pozorisne predstave."sto se bre ne porodi u stali ,kao svaka normalna zena.nego je vodis u bolnicu.ce dete da bude suntavo "

  • Zare Vreme: 26.09.2014 09:35h

    Pravi i najveci Srbin na planeti - koristi samo srpsko!

  • CECA Vreme: 26.09.2014 10:39h

    Nole je do sada bezbroj puta pokazao i dokazao koliki i kakav je patriota, Srbin, Čovek (namerno sa velikim Č), a Iz svih vas govori samo pakost i ljubomora. Pokušajte barem u jednom momentu, u mislima, da se postavite na njihovo mesto i da zamislite da se radi o vama. Da li biste se ponašali i živeli onako kako priliči, u krajnjem slučaju, njegovom statusu i rangu, ili biste bili toliko "VELIKI SRBI" pa koristili samo srpsko, poradjali se u štali.............? Šta reći, nego samo NISKO, JAKO NISKO !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP