Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

BAHATI DANIJEL ARENAS

Još jedno kašnjenje i otkaz!

Autor: A.O. | 08.08.2014 - 16:30:00h | Komentara: 0

Meksički glumac Danijel Arenas, koga smo upoznali kao Fernanda u seriji „Teresa“, a gledamo kao Oktavija u telenoveli „Neukrotivo srce“, ima silne probleme na snimanju nove serije „Mačka“, i to zbog svog bahatog ponašanja.

Danijel Arenas

Danijel Arenas

Mladi glumac, koji je popularnost širom sveta stekao upravo ulogom Oktavija u seriji „Neukrotivo srce“ na snimanja nove telenovele, redovno kasni, zbog čega ispašta kompletna ekipa.

Danijel Arenas

Producentkinja telenovele Natali Lartije rekla je popularnom glumcu nakon što su ga čekali satima da više neće trpeti nikakve ispade (a da je ozbiljna govori i činjenica da je Marija Simara, glavnog glumca svoje telenovele „More ljubavi“, zbog bahatog ponašanja izbacila iz telenovele samo nekoliko nedelje pred kraj snimanja) i da, ako se još jednom nešto slično ponovi, može da zaboravi na učešće u nekom njenom projektu.
Zbog glumčevih kašnjenja produkcija telenovele već ima veće troškove što se nikako niije svidelo ni njima, ali ni glavnim ljudima u „Televisi“. Mladi Danijel moraće dobro da razmisli da li želi da bude umišljen ili uspešan glumac.
Telenovela „Mačka“ prati priču o Esmeraldi, poznatijoj kao „Mačka“, koja je odrasla na deponiji u predgrađu okružena nehumanim životnim uslovima. Od malena je živela sa donja Ritom, koja ju je iskorišćavala tako što ju je slala na ulicu da prosi. Jednom prilikom upoznaje Pabla, mladog bogataša koji se brine za nju i pokušava da joj pomogne. Lorensa, njegova majka, ipak na Esmeraldu gleda sa visine i sa predrasudama. Vremenom, Esmeralda izrasta u prelepu devojku, i mada je i dalje siromašna, uvek se trudi da bude doterana za Pabla, koji ne shvata da ona počinje da mu se dopada..

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP