Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ŽENA KOJU JE SILOVAO SLAVNI REDITELJ POVERILA SE MEDIJIMA

Još sam u kontaktu s Polanskim!

Autor: Ekipa Alo! | 15.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Skoro 40 godina nakon što je Romana Polanskog optužila za silovanje u džakuziju glumca Džeka Nikolsona, Samanta Gejmer je otkrila da su njih dvoje još u kontaktu!

Samanta danas

Samanta danas | Foto: Reuters

Samanta, koja je imala svega 13 godina kada se sve odigralo, sa rediteljem se danas dopisuje putem imejla. U jednom imejlu, Polanski je izrazio zabrinutost da će memoari koje će ona objaviti sledeće nedelje u naslovu imati i reč „silovanje”, a ona mu je odgovorila uveravajući ga da neće.


Skandal je svojevremeno šokirao filmsku elitu i uništio Romanovu karijeru u Holivudu, pretvarajući ga u jednog od najtraženijih begunaca u SAD. On je iz Amerike pobegao dan pre nego što je 1977. trebalo da bude osuđen zbog seksualnog odnosa sa trinaestogodišnjakinjom. Danas, ona ga smatra saveznikom.

Samanta u vreme kada je silovana

Samanta u vreme kada je silovana


- Ljudi nas još proganjaju oboje i nepravedno nas tretiraju. Ima smisla da budemo na istoj strani - izjavila je Gejmorova novinarima, dodajući da su oboje bili zlostavljani od strane medija i američkog pravosudnog sistema i da joj je „ono što je usledilo posle toga palo teže od samog silovanja”.

Roman Polanski  ne sme u Ameriku

Roman Polanski ne sme u Ameriku | Foto: Reuters


Polanski je prvobitno terećen za šest zločina, uključujući silovanje i sodomiju, ali je kasnije optužen samo za nezakonit seksualni odnos. Pušten je iz zatvora posle 42 dana, ali pošto je sudija pretio da će ponovo proširiti optužnicu, pobegao je iz SAD. Danas ga Interpol traži u 188 zemalja i on se slobodno kreće jedino između Francuske i Švajcarske.

Knjiga Samante Gejmer „Devojka. Život u senci Romana Polanskog” biće izdata u SAD sledeće nedelje, ali je predstavnica francuskog izdavača izjavila da će naslov francuske verzije biti „Ja, Samanta, 13 godina, silovana od Romana Polanskog”. Na koricama će biti Samantina fotografija u boji koju je Polanski snimio tri nedelje pre seksualnog napada.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 15.09.2013 08:56h

    knjiga treba da se zove ..daj sta das..u pitanju je kaisarenje starog dogadjaja radi zgrtana para. licno mislim/posto su u kontaktu/,da joj je on i pomogao u pisanju. ALI..meni je interesantvo nesto drugo.visokorazvijena i bogata/kako ko,ali uglavnom./ drustva PREPUNA su laznog morala i dvolicnosti,incestuoznosti i pedofilije.pod stare dane,ili posle smrti, pojavljuju se DOKUMENTOVANE biografije istih koji su kao DECA bili uvuceni od vajnih moralista u,najcesce,seksualno iskoriscavanje...i LIZ TEJLOR je kao klinka imala takva iskustva,opisavsi ih u svojoj autobiografiji...i to u troje...sva deca koja su opstala/cuj opstala../ u filmskoj industriji i danas su poznati glumci i glumice,kao mala su klecala pred raznoraznim umetnickim/cuj umetnickim/mogulima, uglavnom amerike,da bi postala i opstala to sto su danas.isto je i u muzickoj i modnoj industriji..

  • gavrilovic Vreme: 15.09.2013 09:49h

    MOMAZVER...SVAKA TI JE ZLATNA.

  • Silovana.... Vreme: 16.09.2013 12:41h

    Jedini komentar je: No comment. Ne shvatam da neko ima taj nano promil morala da ovim putem krece da uzme neki smrdljivi dolar..... Pa ovo je gore od svake prostitucije, farme, starleta, .... i svega onoga ukrasenog moralnim vrednostima.... fuuuuuuujjjjjjjjj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP