Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

OKUPLJANJE

Juritmiks ponovo zajedno radi koncerta posvećenog Bitlsima!

Autor: Beta-AP | 06.01.2014 - 18:18:00h | Komentara: 0

Grupa Juritmiks (Eurythmics) ponovo će nastupati zajedno na koncertu posvećenom legendarnim Bitlsima, saopštila je danas grupa Recording Academy, koja organizuje dodelu Gremi nagrada.

Juritmiks

Juritmiks | Foto: Wikimedia Commons

 Ani Lenoks i Dejv Stjuart izvodiće numere Bitlsa na večeri pod nazivom "The Night That Changed America: A Grammy Salute to the Beatles". Taj događaj održaće se 27. januara u Los Anđelesu, dan posle dodele Gremi nagrada, i biće sniman. 

Dugogodišnji producent Gremija Ken Erlih , koji organizuje i ovaj specijal posvećen Bitlisima, naveo je da je smatrao da bi Juritmiksi bili idealni kao tribjut bend. 
Erlih nije recizirao koje pesme Bitlsa će britanski duo izvesti, a poznato je da će Džon Majer i Kit Urban u duetu izvesti "Don't Let Me Down", a Ališa Kis i Džon Ledžend "Let It Be". 
Na bini će se naći i grupa Marun 5 i još desetak izvođača, a producent je naveo da će imena drugih muzičara biti saopštena kasnije. 
Specijal posvećen Bitlsima biće emitovan na televiziji CBS 9. februara, tačno 50 godina pošto je ta grupa prvi put nastupila u šou Eda Salivena. Procenjuje se da je 73 miliona gledalaca tada gledalo taj šou. 
Erlih nije mogao da potvrdi da li će Pol Makartni ili Ringo Star, poslednja dva živa člana legendarne liverpulske četvorke, prisustvovati tom događaju, iako će Bitlsima biti dodeljena nagrada za životno delo dva dana uoči tog koncerta u Los Anđelesu na dogajdaju koji će organizovati takođe Recording Academy. 

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP