Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

VIZIONAR

Kanje Vest: Ja sam novi Stiv Džobs

Autor: | 14.06.2013 - 23:46:00h | Komentara: 0

U jeku promocije svog novog albuma “Yeezus”, američka muzička zvezda Kanje Vest izjavio je kako u bliskoj budućnosti sebe vidi kao novog Stiva Džobsa.

Planiraju da  se venčaju:  Kim i Kanje Vest

Nie rekao kako vidi Kim: Kim i Kanje Vest

- Mislim da će uskoro ime Kanje Vest imati slično značenje onome koje danas ima ime Stiva Džobsa - kazao je Vest u nedavnom intervjuu za Njujork Tajms.
- Ja sam bez sumnje novi Stiv interneta, mode, kulture, gradska faca. Tačka. Zaista se tako osećam od kada je Stiv preminuo. To vam je kao kada je Bigi (Notorius B.I.G.) umro i Džej Zi je dobio dovoljno prostora da postane Džej Zi - objašnjava Vest.
Kada se osvrnuo na nagrade i muzička priznanja, Vest je izneo svoje mišljenje da je u tom svet i dalje prisutan rasizam.
- Pretpostavljam da sam, za svoje godine, osvojio više Gremi priznanja od bilo kog drugog umetnika. Ali nikada nisam pobedio u kategoriji u kojoj su bili nominovani i belci - kazao je on.
Komentarišući snimanje svog novog albuma “Yeezus”, za koji nije odabrao ništa manje provokativno ime, Vest je otkrio da je inspiraciju našao u muzejima i dizajnerskim radovima čuvenog Le Korbizje.
- Išao sam često u muzeje. Luvr je organizovao izložbu nameštaja i posetio sam je oko pet puta. Čak sam išao da vidim i pravu Korbizjeovu kuću, mesto gde je živeo, i pričao sam sa ljudima o njegovom dizajnu. Rekao bih da sam ja u suštini minimalista u telu jednog repra - zaključio je Vest.
Njegove nove pesme u prodaji bi trebalo da se nađu 17. juna, a kao svojevrsnu najavu, Vest je nedavno na svom sajtu predstavio promotivni video pod nazivom "Ja sam bog".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP