Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

EKSKLUZIVNI INTERVJU

Katarina Radivojević: Bila sam žrtveni jarac u aferi Živković!

Autor: Nedeljnik | 30.08.2013 - 12:15:00h | Komentara: 3

Katarina Radivojević u ekskluzivnom intervjuu za Nedeljnik po prvi put otkriva kako je bila žrtveni jarac u aferi sa bivšim premijerom Zoranom Živkovićem koja ju je sustigla paralelno sa velikim uspehom filma "Zona Zamfirova". U razgovoru za Nedeljnik osvrnula se i na najnoviji egzodus Srba u inostranstvo i priznala da se ne plaši budućnosti u kojoj bi joj izmakla titula seks simbola.

Katarina Radivojević

Katarina Radivojević | Foto: Nebojša Marković

 Ove godine si u Americi glumila u predstavi o Merlin Monro. Između ostalog, nju je i uništila veza s američkim predsednikom Kenedijem. Da li si se ti uplašila pre nekoliko godina da tebe mogu uništiti tračevi o navodnoj vezi s tadašnjim srpskim premijerom Zoranom Živkovićem?

To je bilo pre deset godina i tada sam se mnogo nervirala zato što vas, kao mladu osobu, neistina boli. Posebno, neistina koja vas opisuje ne kao neku smernu i dobru damu već nemoralnu osobu koja je s oženjenim čovekom, i to još premijerom. To je zvučalo kao teško koristoljublje s moje strane i zato me je strahovito bolelo. Onda sam kasnije shvatila da čitava stvar nije bila toliko uperena protiv mene, već protiv Zorana Živkovića. Konkretno, u tom trenutku sam bila žrtveni jarac i tako sam prihvatila tu situaciju. Nije bilo lako s 23 godine, uz filmski uspeh, nositi još i to breme pripisanog neistinitog ljubavnika. Sad gledam na to kao na epizodu koja me je ojačala.

Stranka po Đinđićevim principima: Zoran Živković

Zoran Živković | Foto: Petar Marković

 Šta kažeš što naš narod ne gubi naviku da veruje u spasenje koje će mu doneti jedan čovek. Od Slobe, do sada Vučića koji i dobi nadimak „gospodar Vučić"?

Mi smo narod kome nada definitivno umire poslednja i stalno sanjamo da će doći neki veliki spasitelj. Mislim da je to ostalo od vremena Tita koji je ljudima ostao u sećanju kao čovek koji je uspešno vodio zemlju. I danas je prisutna ta vrsta nostalgije i večita nada da će se pojaviti neki novi Tito. Ali, apsolutno sam sigurna da takvog neće biti. Imam osećaj da ovde svi gledaju pre svega svoje lične interese, a ne interes naroda i države.
Mene baš zanima da vidimo za deset godina decu političara koji su trenutno na vlasti, kao i decu demokrata koji su sišli s vlasti, pa ćemo tada možda shvatiti gde su otišle pare.
U Srbiji si doživljavala i obožavanje ali i zlobu. Ipak, kao da se nacija umorila od pakosti prema tebi, pa se više ne izvlači od cele tvoje uloge u ruskom filmu felacio, ili iz privatnog života afera s nekim političarom?
Mislim da je dobro što sam se sklonila u Ameriku. Inače, tužila sam tabloid koji je pisao neistinite priče i istrajna sam u tom sudskom postupku. Moja tužba traje skoro pa tri godine, ali i ne odustajem od nje. Neću dozvoliti da me neki nepismeni novinar vređa i da odugovlače s tužbom misleći da ću od nje odustati. Poručujem im ovom prilikom da neću od nje odustati. Upornost mi je najviše donela u životu.
Poslednjih nedelja u Srbiji snimaš film "Gnev mrtvih" u kojem si veštica, a u novoj seriji "ER" si medicinska sestra. Da li je i to dobitna kombinacija u privatnom životu, malo veštica a malo u spavaćoj sobi medicinska sestra?
Malo ova što im zakuva čorbu, a malo ova druga što ih leči od iste. Pa to je najbolja kombinacija, ha-ha-ha. Da ga baciš u krevet, pa da zavisi od tebe. To mi se više sviđa nego da zavisim od drugog. Ali u pravom životu ja ne manipulišem. Ja sam u odnosu s muškarcima uvek iskrena, otvorena, i što je glavno: sa mnom se uvek zna na čemu si i ne volim prljave igre. Smatram da je to veoma dobro i da pravi muškarci to cene.

Uspeva ti da bez napora budeš seks-simbol. Ti to primaš nonšalantno, ali da li se bojiš dana kad će ti to umaći i kad ćeš dobiti ulogu ocvale i usamljene kontrolorke u GSP-u.
Nisam nikad razmišljala na taj način i kako to izgleda kad ti se izmakne. Ali ne bavim se glumom da bih bila seks-simbol. Glumu volim i onog trenutka kad počnem da igram te karakterne uloge možda ću biti i srećnija nego da budem seks-simbol.

CEO INTERVJU PROČITAJTE SAMO U NOVOM NEDELJNIKU
 
Poslednji komentari
  • Seks Fiberglas Vreme: 30.08.2013 18:37h

    Kakav jarac, valjda koza.

  • sasa nis Vreme: 31.08.2013 00:40h

    katarina,sram te bilo!!i tada si bila,a i sad si trecerazredna glumica,nesto ti hvali da bi bila atraktivna,to svi znaju i vide,a takodje svi znaju da si b ila sa Zoranom,ja da sm sa nekim pa da posle kazem da nisam bio bih krpa od coveka.ja sam vas nekoliko puta video zajedno,bivsi premijer je 'prezervativ' od covekauopste nije za pohvalu to,ali ako si bila vec,nemoj da to opovrgavas,nije lepo lagati,nije hriscanski....

  • Čiča Gliša Vreme: 31.08.2013 04:54h

    Ova ženska je stvarno nešto utripovala. Meša slova i brojeve, jer na ovim slikama ja vidim samo jarca i kozu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP