Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ČESTO IH POREDE

Kejt i Leticija imaju dosta sličnosti!

Autor: Blic Žena | 06.06.2014 - 20:30:00h | Komentara: 0

Vojvotkinju od Kembridža Kejt Midlton i princezu Leticiju od Asturija često porede, što zbog sličnosti u izgledu, što zbog porekla. Međutim, ove dve lepotice krhke figure imaju još nešto slično - dobar stil. Ipak, jedna od glavnih razlika je u tome što Leticija ima poprilično burnu prošlost za razliku od miljenice naroda Kejt.

Kejt Midlton i Leticija

Kejt Midlton i Leticija od Asturije

Leticija, koja će uskoro postati kraljica Španije, nakon što je kralj Huan Karlos abdicirao, je svog muža, princa Felipea upoznala kada je imala 31 godinu. Tako da je sasvim logično da iza sebe ima dosta toga, ali koliko je zapravo šarenolika njena prošlost isplivalo je na videlo tek nedavno.

Leticija od Asturije

Venčanje Leticije od Asturije i princ Felipe

Razvod, plastična operacija i abortus samo su neke od stvari koje joj se pripisuju. Iako ove dve pripadnice kraljevske porodice liče fizički, izgleda da je psihološka razlika velika.

Leticija je radila kao novinar kada je upoznala Felipea 2002. godine. On je pre nje imao veliki broj romansi, ali nikada nije želeo da se smiri. Međutim, iduće godine Leticija je dala otkaz, a nekoliko dana nakon toga ozvaničeno je da su se ovo dvoje verili.
Venčali su se 2004. godine, ali ovo nije bilo klasično kraljevsko venčanje - jer je Leticija već jednom bila u braku. Alonso Guerero Perez, njen bivši muž, bio je devet godina stariji od nje. Oni su se zabavljali deset godina, ali se se razveli svega godinu dana nakon braka.

Kejt Midlton

Kejt Midlton i princ Vilijam

Ona nikada nije htela da priča o prvom braku, ali se priča da nije morala da poništi brak jer su obavili samo građansko venčanje. Bez obzira na sve to , španski narod je svoju princezu proglasio modnom ikonom, i ona se pokazala vrednom te titule. Ali mlađa "koleginica" Kejt joj odlično parira.

Princeze

I Leticija i Kejt važe za modne ikone

Činjenica da često nosi stvari koje sebi može da priušti i normalan svet, te se ne šeta isključivo u firmiranoj garderobi, baš kao i Kejt, čini da je narod voli i ceni kao modnog uzora. Međutim, ljudi su sve više počeli da je kritikuju kada je 2008. godine otišla na operaciju nosa.

Ona je tvrdila da ide na operaciju iz zdravstvenih razloga, ali narodu i novinarima nije moglo da promakne da je nos sa kojim je izašla iz bolnice bio znatno manji od onog sa kojim je ušla.

Princeze

Sa druge strane, Kejt nema takvih detalja u svojoj prošlosti, ili ih samo veoma dobro krije. Njih dve imaju toliko sličan stil odevanja, da ponekad deluje kao da se dogovaraju. Međutim, Kejt ipak više preferira lepršave modele i retko kad nosi pantalone, dok je buduća kraljica Španije često u odelima i sakoima.
Prošlog leta je Leticija ponovo bila u centru pažnje, zbog mini skandala. Naime, prvo je medijima bilo čudno zašto je na tradicionalni odmor na Majorku otišla sama, bez muža i dece. Pričalo se da je samo želela da se odmori malo od svih obaveza, ali i da želi da se skloni iz centra pažnje.

Princeze

Medijima je to bilo čudno. I zaista, svega nekoliko nedelja kasnije, izašla je knjiga o princezi, koju je napisala njena rođaka. U ovoj knjizi je celo jedno poglavlje posvećeno temi navodnog abotrusa. Naime, spisateljica tvrdi da je Leticija godinu dana pre nego što je upoznala Felipea abortirala, nakon što je ostala u drugom stanju sa prvim mužem.

Princeze

U knjizi takođe piše da je španska princeza morala da potpiše predbračni ugovor koji se sastoji od 50 stranica, i u kojem piše da u slučaju razvoda Leticija gubi decu. Nije poznato da li su ove tvrdnje istinite ili ne, ali svakako čine da princeza Letcija deluje jako zanimljivo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP