Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NE ZNA ŠTA HOĆE

Kejti Peri prodaje kuću u kojoj nije provela ni jedan dan!

Autor: Svet | 17.10.2013 - 11:30:00h | Komentara: 0

Postoji mnogo kriterijuma na osnovu kojih se određuje da li smo stvarno uspeli u životu. Američka kantautorka Keti Peri ispunila je skoro sve: osvojila je brojne muzičke nagrade, održala uspešne koncertne turneje, snimila biografski dokumentarni film, pojavila se u bezbroj tok-šou emisija, udala se ali i razvela posle 14 meseci bračnog života.

Zabavljala se sa ubicom - Kejti Peri

Otarasila se uspomene na bavšeg: Kejti Peri | Foto: AP

Sem toga, slavna Keti zarađuje toliko da može sebi priuštiti nekretninu u kojoj nema nameru da živi, što je i učinila dok je bila u braku sa britanskim komičarem Raselom Brendom.

Pretrpani poslovni rasporedi slavnog para gotovo su onemogućavali boravak u novoj raskošnoj vili, tako da je ona uglavnom zvrjala prazna.

Kada su najzad dobili priliku da predahnu od posla i konačno borave u novoj kući, odnosi među njima su zahladneli, i par je podneo zahtev za razvod. Od tada je kalifornijska vila Keti Peri i Rasela Brenda na prodaju.

Kuća Keti Peri od 820 kvadrata prostire se na zemljištu od 1,2 hektara. Poput mnogih velikih kuća u južnoj Kaliforniji, izgrađena je u španskom stilu i ima sedam spavaćih soba i devet kupatila.

Pored brojnih spavaćih soba i kupatila, vila takođe obuhvata bazen koji je dizajniran tako da podseća na lagunu, ogromno dvorište, dve gostinjske kuće i garažu.

Pop zvezda je vilu kupila 2011. godine za tri miliona dolara, u međuvremenu je cena imanja znatno porasla, tako da sada iznosi bezmalo sedam miliona dolara.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP