Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

A ONI JE OBOŽAVAJU!

Keli Bruk: Muškarci su svinje!

Autor: B92.net | 17.09.2014 - 19:00:00h | Komentara: 2

Britanski supermodel Keli Bruk otkrila je ko se od bivših momaka našao na njenoj crnoj listi, a i zašto...

Keli Bruk

Keli Bruk

Keli Bruk nije imala lepe reči za svoje bivše momke – glumce Bilija Zejna i Džejsona Stejtama, kao i sportistu Denija Kiprijanija, a sve muškarce je nazvala "svinjama".

Nedavno je šokirala svet izjavom da je svoja dva bivša dečka udarila pesnicom u lice, a novim izjavama je samo dolila ulje na vatru.

Keli je za Bilija Zejna rekla da živi u svetu bajki i da je od nje očekivao da izgleda poput Bondove devojke iz sedamdesetih godina ili pak, domaćice iz pedesetih.

Kada je raskinula vezu s Kiprijanijem, pozvao ju je Džejson Stejtam i izjavio da je još voli, a ona mu je odgovorila da i ona gaji slična osećanja. Kako kaže, sledećeg dana je saznala da je Džejson tog dana raskinuo sa svojom devojkom, te da je to razlog njegovog poziva.

- Muškarci su takve svinje - zaključila je Keli vidno iznervirana njegovim ponašanjem.


Inače, Keli je nedavno pozirala za naslovnu stranu jednog magazina. Snažan naslov "Protraćila sam previše vremena sa glupim muškarcima" pojasnila je i na društvenim mrežama.

- Ovaj naslov me čini tužnom. Nisam ogorčena, nego mi je žao što sam uložila previše truda u pogrešne stvari. Vreme nikada neću moći da vratim. Moj život je postao mnogo bolji otkako sam se fokusirala na sebe i svoju karijeru i porodicu, kao i ljude koji me nikada neće izneveriti. Ovo savetujem svim ženama - napisala je na Instagramu.


Poslednji komentari
  • Mislilac Vreme: 17.09.2014 20:27h

    Grok, grok.

  • ana Vreme: 18.09.2014 15:04h

    Udala se lisica za medu i zatrudni ona, kad rodi svinju. Meda popizdi i otera liju. Sta ce lija uda se ona lepo za vuka, zatrudni, kad opet rodi svinju. POludi i vuk, i istera je iz kuce. Matora vec lija , sta ce kud ce, ajde da su uda za zeku, bolje ista nego nista. Uglavnom zatrudni i naravno opet rodi svinju. I sta je pouka vicabasne: Nisu zene kurve, vec su muskarci svinje! -------------------------------------------------------------------- tačno i ne vredi se usavršavati za njih više no što biste zbog sebe. Bisere pred svinje ne bacaj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP