Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

DODELA TONI NAGRADA

Kendal zasenila u kratkoj haljini, Bredli poveo mamu i sestru! (FOTO)

Autor: Tanjug/Alo | 08.06.2015 - 11:10:00h | Komentara: 0

Dodela Tonija, najprestižnijih pozorišnih priznanja, protekla je sinoć u znaku Britanaca budući da je i "Skylight" dobio nagradu za najbolje "oživljavanje" na Brodveju. na crvenom tepihu sve oči bile su uprte u Kendal Džener koja se pojavila u kratkoj haljini.

Aleks Šarp

Aleks Šarp | Foto: Tanjug/AP, Charles Sykes

Britanski glumci Helen Miren i Aleks Šarp osvojili su sinoć Tonije za svoje uloge u predstavama "The Audience", gde Miren igra Elizabetu II i "The Curious Incident of the Dog in the Night-Time" koji je takođe dobitnik Tonija za najbolji komad. Mirenova je inače osvojila Oskara za ulogu kraljice Elizabete II u filmu "Kraljica".

Helen Miren

Helen Miren | Foto: Tanjug/AP, Charles Sykes

"The Curious Incident", adaptacija bestselera Marka Hadona, sinoć je osvojio nagrade i za najbolje svetlo, scenski dizajn i režiju (Marijen Eliot).

Britka priča "Fun Home" osvojio je pet Tonija uključujući nagradu za najbolji mjuzikl. "Fun Home" je zasnovan na grafičkom romanu Alison Bečdel o odrastanju u pogrebnom domu sa ocem koji je prikriveni homoseksualac sa samoubilačkim tendencijama i prvi je mjuzikl gde je glavna junakinja lezbijka.

Mjuzikl je takođe dobio priznanja za najbolji tekst, muziku - Dženin Tesori i Lisa Kon su postale prvi ženski tim koji je dobio Tonija za muziku, glavnu mušku ulogu - Majkl Serveris i režiju (Sem Gold).

Tonija za najbolju žensku ulogu u mjuziklu dobila je Keli O'Hara za klasik "Kralj i ja". "Amerikanac u Parizu" koji je imao najviše nominacija - 12, osvojio je četiri tehničke nagrade uključujući nagradu za najbolju koreografiju za Kristofera Vildona.

Kristin Čenovet i Alan Kaming

Kristin Čenovet i Alan Kaming | Foto: Tanjug/AP, Charles Sykes 8.6.2015.

Dodelu nagrada vodili su Kristin Čenovet i Alan Kaming i šou je, kako prenose mediji, bio prožet šalama i pesmama koje su pokazale njihovu "razigranu hemiju".

Jedan od najboljih momenata šoua bio je dolazak Džoela Greja, koji je nedavno obelodanio da je gej, i njegove ćerke Dženifer Grej koji su predstavili "Fun House".

Dženifer Grej se našalila da je predstava priča o "brilijantnom i komplikovanom ocu" dok je Džoel odgovorio da je to tema koju jedna od njegovih ćerki poznaje.

Na dodeli nagrada nastupili su Dženifer Lopez, Sting, Amanda Sejfrid, Kifer Saterland, Brajan Krenston a u publici su bili Kendal Džener, Monika Levinski, Ana Vintur.

Kendal Džener

Kendal Džener | Foto: Profimedia

Kendal Džener svakako je privukla najveću pažnju prisutnih kada se pojavila na crvenom tepihu, dok je Bredli Kuper došao sa majkom i sestrom na dodelu nagrada, dok je njegova devojka Irina Šajk bila u Parizu.

Bredli Kuper sa majkom Glorijom i sestrom Holi

Bredli Kuper sa majkom Glorijom i sestrom Holi | Foto: Profimedia/Gregorio T. Binuya/Everett Collection

Dženifer Lopez je, za razliku od autfita u kojima smo je viđali na skorašnjim sličnim manifestacijama, na dodelu Toni nagrada došla - obučena! Na sebi je imala dugačku plavu haljinu ukrašenu zlatnim šljokicama.

Dženifer Lopez

Dženifer Lopez | Foto: Profimedia/Gregorio T. Binuya/Everett Collection

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP