Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

MIR, MIR... NIKO NIJE KRIV

Ketrin pustila Daglasa u stan!

Autor: Ekipa Alo! | 03.11.2013 - 18:30:00h | Komentara: 0

Posle šest meseci koje su proveli rastavljeno, Majkl Daglas (69) i Ketrin Zita Džons (44) pomirili su se. Ovaj holivudski par opet živi zajedno u njujorškom apartmanu i bori se da održi brak u životu, piše britanski “Dejli mejl”.

Posle šest   meseci ponovo  zajedno:  Majkl Daglas(69)  i Ketrin  Zita-Džons (44)

Posle šest meseci ponovo zajedno: Majkl Daglas(69) i Ketrin Zita-Džons (44) | Foto: Reuters

Glasine da su odlučili da pruže novu šansu jedno drugom počele su da se šire krajem prošlog meseca. Očigledno su hteli da idu korak po korak, jer tek sada je stigla vest da se Daglas vratio u stan kod supruge.

“Dejli mejl” piše da se Daglas pohvalio prijateljima da “ne može biti srećniji”, da je na premijeri filma “Last Vegas” nosio burmu i da je cele večeri pričao o svojoj prelepoj ženi. Na pitanja radoznalih odgovarao je da im „ide super“.

Potvrda o pomirenju stigla je preksinoć, kada se glumac pojavio u jednoj emisiji i rekao da je Noć veštica proveo sa porodicom.

- Moj sin je bio hobit, ćerka je nosila kostim iz dvadesetih, a Ketrin je bila Snežana iz bajke - rekao je Daglas i dodao da je on kasnio, pa je zgrabio jednu masku u prodavnici usput.

- Rekli su mi da je to maska Majka Majersa (kanadskog glumca), a da se ja ne sećam tog njegovog lika. Usput sam saznao da je to Majk Majers koji je sve pobio (u hororu “Noć veštica”) - ispričao je glumac.

Brak puk‘o zbog oralnog seksa

Nevolje u braku, kako su svetski mediji prenosili, počele su kada je Daglas napravio neslanu opasku, rekavši da je dobio rak grla od oralnog seksa. Nakon toga su počeli tenzija i stres, pa je ovaj slavni par odlučio da razmišlja o razvodu i provede neko vreme odvojeno, od čega su, po svemu sudeći, odustali.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP