Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

U KALIFORNIJI ODRŽANA DODELA MTV VIDEO-NAGRADA

Kič parada!

Autor: Ekipa Alo! | 26.08.2014 - 09:00:00h | Komentara: 0

„Grad anđela“ je preživeo još jednu dodelu MTV video-nagrada! Godinama unazad starlete i pevačice koriste ovu manifestaciju da se na crvenom tepihu prošetaju u što otkačenijoj odevnoj kombinaciji.

Rita Ora, Majli  Sajrus i Amber Rouz

Rita Ora, Majli Sajrus i Amber Rouz

Ove godine korak dalje od svih su otišle Kim Kardašijan, Majli Sajrus, Ora Rita, Tejlor Svift i Amber Rouz, koje bolje da nisu ni izašle na crveni tepih. Kim je imala ubedljvo najveći dekolte, a njena odeća podsećala je na tradicionalnu odeću američkih indijanaca. Majli je nosila kombinaciju koja se furala na Jadranu krajem 80-ih godina.

Albanka Rita Ora je “zaboravila” da obuče donji veš, a Tejlor Svift je u šarenoj prekratnoj kombinaciji u prvi plan izbacila dugačke noge. Vrhunac kiča i neukusa je odevna kombinacija Amber Rouz, koja je zapravo skup lančiča strateški raspoređenih kako ne bi baš u celosti otkrili njene strateške zone.

Što se same manifestacije tiče nagradu za spot godine je dobila Majli Sajrus za video, za pesmu “Wrecking ball”, u kome gola sedi na kugli za rušenje. Ona nije izašla da pokupi nagradu već je to umesto nje učinio mladi beskućnik Džesi.

Tejlor Svift i Kim Kardašijan

Tejlor Svift i Kim Kardašijan


“Čistio sam vaše sobe, bio sam statista u vašim filmovima, bio sam statista u vašem životu. Iako sam za vas nevidljiv na ulici, imam iste snove koji su vas doveli ovde”, rekao je on.
U SAD ima 1,6 miliona dece beskućnika.

Svečanost je otvorila Niki Minaž, koja je tverkovala svojom pozamašnom zadnjicom, ostavljajući prisutne bez teksta. Od prve dodele 1984. godine VMA nagrade su sinonim neočekivanih i neplaniranih trenutaka u muzičkoj istoriji i svake godine publika željno iščekuje najnoviji ekces. Prezenteri su se takođe odlično zabavljali, a Džim Keri je zaplesao otkačeni ples, izgubio je ravnotežu i pao.

Bijons

Bijons

Četiri nagrade za Bijonse!

Najviše nagrada, čak četiri, osvojila je Bijonse, koja je imala i svoj 15-minutni nastup. Na bini su joj se pridružili suprug Džej Zi i ćerkica Blu Ajvi. Ona je dobila nagrade za najbolji video sa socijalnom porukom (“Pretty Hurts”), za najbolji duet (“Drunk In Love” sa Džej Zijem), za najbolju fotografiju u spotu (“Pretty Hurts”), kao i “nagradu za video avangardu Majkl Džekson”.
Glavni dobitnici: Spot godine - “Wrecking Ball” Majli Sajrus, umetnik kojeg treba pratiti - Fifth Harmony, najbolji muški video - “Sing” Ed Širan, najbolji ženski video - “Dark Horse” Keti Peri, najbolji pop video - “Problem” Arijana Grande i Igi Azaela, najbolji hip hop video - “Hold on” Drejk i Madžid Džordan, najbolji rok video - “Royals” Lordi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP