Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SA SREĆOM

Kijanu Rivs: Prepešačiću celu Saharu!

Autor: 24sata/M.M. | 09.01.2014 - 13:00:00h | Komentara: 0

Zvezdani akciioni junak, kanadski zavodnik Kijanu Rivs, nakon pet godina vraća se na velika platna kao naoružani junak Kai u japanskom fantastično-pustolovnom 3D spektaklu “Ronin 47”.

Kijanu Rivs

Hrabar i avanturističkog duha i posle tragedija: Kijanu Rivs

U izmišljenoj priči o susretu grupe japanskih samuraja iz 18. veka, Kijanu tuma;i brodolomca Kaija koji sa 46 ratnika osvećuje ubijenog gospodara Kirija. Uradak debitantskog redatelja Karla Rinča “Ronin 47”, svetsku premijeru je imao 25. decembra, a samo dan posle stigao je i u bioskope širom sveta. Ako uzmemo u obzir da je Rivs ranije režirao borilački film “Čovek Tai-Čija”, i da radi na još dva akcijska filma “Džon Vik” i “Passengers”, čini se da će još neko vreme negovati status akcijskog junaka.

Kijanu je dao i intervju povodom promocije filma, a osim njegove promocije, pričao je i o svom životu i ranijem dobu svoje karijere, pa je pričao i o svetskom hitu "Matriksu", i otkio kako deo filma u kome se Neo suoči sa Mašinesom i Dis ex Mašinom,  te ga njih dvojica upitaju "šta želi", a Neo kratko odgovori "Mir", ostavio najveći utisak i pečat u njegovom daljem životu.

Slavni glumac je takođe pričao i o tragičnim događajima koji su ga pratili tokom ranijeg perioda njegovog života, kada je 2001. izgubio devojku, koja je tragično nastradala u nesreći, ali i druge drage ljude, pa je na pitanje "da li je tužan i depresivan zbog tragedija koje su ga pratile", Rivs odgovorio:

- Smatram da svaka slika za sebe govori hiljadu reči i da nijedna od njih nije ispravna, kao ni istinita. Ja sam zapravo veoma srećan čovek, kako god se to drugima čini - kaže Rivs.


Ono što je takođe zanimljivo jeste to da slavni glumac ima veliku želju da prepešači Saharu.

- Postoji mnogo mesta koja imam želju da obiđem. Nikada nisam bio u Africi, na Bliskom istoku i u Brazilu, a ni Južnu Ameriku nisam dovoljno istražio. Velika mi je želja dav posetim Severni i Južni pol, a takođe i već dugo imam želju da pešice pređem celu Saharu. To mi se već dugo čini kao izvrstan plan! - završava glumac.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP