Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

EGO

Kim i Kanje prodaće "fotke"
malene Nort za 4 miliona dolara!

Autor: Ekipa Alo! | 07.07.2013 - 16:30:00h | Komentara: 0

Kimina majka Kris džener rekla je Kanjeu da su Bred i Anđelina prodali fotografije svoje dece, a kako on ima ogromni ego, zaključio je da će i on napraviti isto, kaže prijatelj para.

ss

Kim i Kanje | Foto: AP

Kim Kardašian (32) i Kanje Vest (36) razmišljali su o prodaji fotografija svoje ćerke, ipak govorili su da ne žele zarađivati na svom detetu.

- Ona je moje dete, a ne dete cele Amerike i celog svijeta - govorio je Kanje, ipak nakon razgovora sa svojom "taštom", Kris Džener (57), navodno se predomislio.

- Kanje ima veliki ego i sve što je Kris trebala da uradi bilo je da spomene Breda i Anđelinu. Oni su prodali fotografije svoje dece pa onda to može i Kanje koji smatra da je u njihovom rangu - otkrio je prijatelj para.

Za prve fotografije male Nort Vest reper i starleta navodno će dobiti četiri miliona dolar. Kris, koja je Kim menadžerka, savetovala im je da pristanu na prodaju fotografija kako bi lakše kontrolisali podatke koji se objavljuju o njihovoj ćerki.

Anđelina kao podrška Bredu na premijeri filma

Zaradiše na svojoj deci: Anđelina i Bred | Foto: FoNet

Angelina Žoli (38) i Bred Pit (49) prve fotografije svoje ćerkice Šajlou prodali su za 7,6 milona dolara, prve fotografije Paksa za oko 4 miliona dolara i fotografije blizanaca Noks i Vivien za čak 14 miliona dolara, to su najskuplje fotografije dece slavnih ikad snimljene. Sav novac slavni par uplatio je u dobrotvorne svrhe.

- Kris je rekla Kim i Kanjeu da fotografije svakako trebaju prodati kako bi zaradili, a čim njoj plate proviziju i uzmu sebi koliko žele, nešto mogu dati i u humanitarne svrhe - dodaje prijatelj tako da se čini da će mala Nort ipak biti izvor zarade svojim roditeljima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP