Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PROBLEMI U RAJU

Kim Kardašijan i Kanje Vest: Prva bračna kriza

Autor: HellO | 12.07.2014 - 15:30:00h | Komentara: 0

Svetla, kamera, "da"! Bez razmišljanja o ceni svog ekstravagantnog venčanja 24. maja, Kim Kardašijan i Kanje Vest potrudili su se da njihove izjave ljubavi budu objavljene širom sveta.

Međutim, znaci koji govore da u raju ne cvetaju baš ruže su brojni; gotovo bez osmeha tokom nedelje pred venčanje u Parizu, medeni mesec proveden pored računara, sve očiglednije ustegnuto pojavljivanje Kim u javnosti kao upravo venčane; Insajderi otkrivaju veoma čudne detalje o tome kakav je zaista ovaj brak iza zatvorenih vrata.

Peto mesto sa zarađenih 30 miliona dolara: Kim Kardašijan i Kanje Vest

Kim Kardašijan i Kanje Vest | Foto: AP

 
Otkako je par otpočeo romansu u aprilu 2012. godine, Kanje (37), imao je javno samo reči hvale za svoju dragu, ali iza pohvala na račun Kiminog izgleda i brenda, nije bilo mnogo toga što je reper imao da kaže.
- Jedino što Kanje ikad pominje su njen izgled, pohvale nje kao umetničkog dela. Nikada nećete čuti da on priča o bilo čemu što ih povezuje, o omiljenim restoranima ili filmovima. Njegova jedina briga je da Kim bude lepa i da ostane bogata; otkriva izvor.

Zato i ne čudi što je ova starleta (33) razvila pravu opsesiju kada je u pitanju njen izgled, koja ide do te mere da uklanja minijaturni ožiljak sa prsta na nozi u jednoj od epizoda svog rijalitija.

Kim Kardašijan i Kanje Vest

Kim Kardašijan i Kanje Vest | Foto: FoNet - AP

 
- Preskupi proizvodi za negu lepote, botoks, filteri; Kim troši hiljade i hiljade dolara mesečno kako bi izgledala tako da odgovara nerealnim očekivanjima koje je Kanje postavio; nastavlja ovaj izvor i dodaje:
- Ona čak dozvoljava da joj on pregleda telo jednom nedeljno i traži nesavršenosti, nakon čega odmah zakazuje intervencije kod plastičnog hirurga, ako on kaže da nešto treba popraviti. Ona je postala njegova živa lutka.

Kada je reč o garderobi koju Kim nosi, i tu Kanje upravlja, te izvor otkriva da sve što ona obuče prvo on mora da odobri.
- Provešće sate oblačeći je kao da je njegova lična lutka, a ona pristaje na to.
Ako nije sa njom, Kim mu šalje fotografije. Takav slučaj bio je i kada je nedavno prošetala Njujorkom, usred juna, noseći blejzer, uprkos visokim temperaturama.
- Kim nije bilo prijatno da nosi jaknu jer je bilo veoma toplo, ali je Kanje insistirao, čak je tražio da je zakopča, jer je smatrao da tako izgleda najbolje; priča izvor, koji otkriva i da će Kanje često pozvati poznate dizajnere da naprave odeću za celu njegovu porodicu, čak i kćerkicu Nort.

Isti izvor tvrdi i da između ovog para nema previše ljubavi, jer su oboje više fokusirani na biznis i finansijsku stranu svog braka.
- Svi njihovi razgovori su o modi i izgledu. Neverovatno je koliko daleko su spremni da odu da bi ostali u žiži javnosti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP