Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

VRAĆA SE

Kim Kardašijan: Želim ponovo da se skinem za "Plejboj"!

Autor: 24sata.hr | 03.09.2013 - 14:30:00h | Komentara: 0

Pre nego je što je rodila svoju ćerkicu Nort Vest, starleta Kim Kardašijan je izjavila, kako je puna samopouzdanja i da veruje da će i nakon što se porodi jednako seksi kao i 2007. kada se prvi put skinula za legendarni časopis “Plejboj”

kim kardashian

Povratak na velika vrata: Kim Kardashian | Foto: Reuters

Kim je sa dečkom Kenije Vestom snimila provokativni editorijal za časopis “L'Officiel Hommes”, za koji su pozirali potpuno nagi. Zatim je rudnica u bikiniju pozirala za časopis “DuJour” . Još 2003. snimila je kućni pornić s tadašnjim dečkom Rej Džejem.


Ipak, čini se da je za Kim Kardašijan najvažniji od svih editorijala onaj u ”Plejboju”. Najpopularnija starleta na svetu se skinula za najpoznatiji muški časopis 2007. i kako prenose mediji, ima nameru da to ponovo učini.

- Čim rodim i dovedem telo u formu, želim da se slikam za “Plejboj”- rekla je Kim, dok je još bila trudna, a njenu su izjavu zabeležile kamere koje njenu porodicu snimaju po čitav dan u sklopu njihovog rijaliti šoua.

Starleta se u trudnoći poprilično udebljala i dobila brojne kritike na račun oblačenja. Čini se da je uprkos svemu puna samopouzdanja i veruje da će i nakon porođaja biti seksi kao i pre šest godina, što želi da dokaže tako što će pokazati svoje telo.

- Možda te više nikada ne pozovu da se slikaš za “Plejboj”, ovo ti je jedinstvena prilika. Niko ne zna ko si ti, a kada ovo napraviš biće ti drago, jer ćeš se proslaviti i imaćeš predivne fotografije za uspomenu - hrabrila je Kris Džener svoju kćer 2007. godine.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP