Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

BROJNE POZNATE LIČNOSTI VLASNICI SU SPORTSKIH TIMOVA

Klubovi zvezda!

Autor: Ekipa Alo! | 09.08.2014 - 10:02:00h | Komentara: 0

Kada se pomenu vlasnici sportskih klubova, prvo na pamet padaju razni milijarderi, kompanije i njima slični i bliski izvori ogromnog novca, koji o tome vide prvenstveno odličnu priliku za zaradu. Ipak, i brojne svetske zvezde postale su vlasnici raznih klubova. Predstavljamo vam neke od najpoznatijih selebritija čija se ljubav prema sportu ne ogleda samo u gledanju utakmica već i u deonicama nekih klubova.

Drogba i Rijana

Drogba i Rijana

Rijana i Drogba kupuju fudbalski tim!

Pevačica Rijana je najavila da će na rodnom Barbadosu osnovati sportsku akademiju, a sa napadačem Čelsija Didijeom Drogbom kupiti i jedan manji fudbalski klub u Engleskoj. Ona je vatreno navijala za vreme Svetskog prvenstva, prvo za reprezentaciju svoje zemlje, a nakon što je ispala, za Nemačku.

Džin Simons i Pol Stenli
Dvojac iz čuvenog benda „Kiss“ vlasnik je malog kluba američkog fudbala LA Kiss, koji je, naravno, ime dobio po njihovoj grupi.

Medžik Džonson
Čuveni košarkaš bio je nakon karijere suvlasnik Los Anđeles Klipersa, ali je napustio taj klub. Sada je deo grupe koja drži bejzbol tim LA Dodžers.

Glorija i Emilio Estefan
Popularna pevačica i njen suprug deo su velike grupe zvezda koje zajedno poseduju jedan odsto vlasništva nad Dolfinsima, odnosno timom američkog fudbala Majami Dolfinsa.

Dženifer Lopez i Mark Entoni
Ovaj skladni par takođe spada u grupu vlasnika jedan odsto popularnih Dolfinsa.

Džon Bon Džovi
Čuveni roker je veliki ljubitelj sporta. Nekada je bio suvlasnik Filadelfija Soulsa, jednog od manjih timova američkog fudbala, a sada planira da sa jednim kanadskim biznismenom kupi fudbalski klub Bafalo Bils.

Ašer
Reper ima udeo u NBA klubu Klivlend Kavalirs, ali mu se ovaj poslovni poduhvat baš i nije isplatio, s obzirom na njihove rezultate.

Elton Džon
Džon je bio vlasnik malog engleskog fudbalskog kluba Votford siti skoro 30 godina. Mnogo je učinio za tim, ali je pre nekoliko godina napustio klub. Sada je počasni doživotni predsednik kluba.

Rasel Krou
Australijski glumac je 2006. godine kupio svoj omiljeni ragbi klub u domovini - Saut Sidnej Rebitos. Zečevi su pod njegovim rukovodstvom preporođeni, a Krouovo upravljanje klubom vratilo je i navijače na tribine.

Bil Mari
Čuveni glumac obožava bejzbol i vlasnik je čak četiri mala bejzbol kluba - Sent Pol Seints, Fort Majers Mirakl, Hadson Veli Renegejds i Čarlston Sidogs!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP