Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

STIŽU FILMOVI

Klunijeva 'Operacija: Čuvari nasleđa' u februaru u Srbiji

Autor: Tanjug | 17.01.2014 - 16:49:00h | Komentara: 0

Distributer "Megakom film" najavio je za februar nekoliko atraktivnih naslova za domaću bioskopsku publiku - "Rođen iz mraka", "Vampirska akademija", "Amazonija 3D", a posebnu pažnju privlači dugo očekivani film Džordža Klunija "Operacija: Čuvari nasleđa" (The Monuments Men).

Džordž Kluni

Džordž Kluni | Foto: facebook

Prvi na repertoar stiže horor triler "Rođen iz mraka" (Devil's due), 6. februara. Režiju potpisuju Met Betineli-Olpin i Tajler Žilet, a scenario Lindzi Devlin i Zoe Grin. Uloge igraju Zak Gilford, Alison Miler, Robert Beluši.

Prema sinopsisu, Zek i Samanta su zaplovili u brak kao i svaki zaljubljeni par - veliko venčanje u crkvi, tropski medeni mesec i planovi za budućnost, ali se sve komplikuje kada se na putovanju izgube i Samanta neočekivano ostane trudna.

Uprkos tome, oni nastavljaju da slave svoju ljubav, beležeći sve trenutke video kamerom. Medjutim, niz uznemirujućih dogadjaja nagoveštava da beba koju Samanta nosi predstavlja oličenje čistog zla.

Premijera akcije, komedije i drame iz vremena Drugog svetskog rata "Operacija: Čuvari nasleđa" biće 13. februara.

Kluni je, pored režije, pisao scenario zajedno sa Grantom Heslovom, a i igra jednu od glavnih uloga uz Kejt Blanšet i Meta Dejmona.

Scenario je inspirisan stvarnom pričom o najvećem lovu na dragocenosti u istoriji i nemogućoj misiji u koju se upustilo sedam direktora muzeja, istoričara umetnosti i kustosa. Umetnička dela zarobljena su iza neprijateljskih linija, a nacisti odlučni da unište sve što im je na putu jer Rajh propada.

Kakve šanse za uspeh ima specijalni odred sačinjen od pojedinaca koji bolje poznaju Mikelandjela nego poluautomatske puške? U trci protiv vremena ovi hrabri ljudi učiniće sve, rizikujući živote, da zaštite i odbrane najveća umetnička dela čovečanstva, navodi se u najavi.

Istog dana, 13. februara počinje da se prikazuje "Vampirska akademija" (Vampire Academy: Blood sisters) u žanru akcije, komedije i fantazije.
Reditelj je Mark Voters, scenarista Danijel Voters, a igraju Zoe Dojč, Lusi Fraj i Danila Kozlovski.

Mesto zbivanja je Akademija Sv. Vladimira, na kojoj vampiri uče kako da koriste magiju, a dampiri - poluljudi/poluvampiri prolaze kroz obuku kako bi mogli da ih zaštite. U tom svetu postoje dve vrste vampira - moroji kao miroljubivi smrtni vampiri i strigoji koji su zli i besmrtni.

Za 27. februar najavljen je start igranog filma "Amazonija" reditelja Tjerija Ragoberta, u koprodukciji Brazila i Francuske.

Film je bez teksta i predstavlja odiseju u najvećoj prašumi na svetu. Nakon pada aviona, majmun Kong, rodjen i odrastao u zarobljeništvu, nadje se sam i izgubljen u džungli Amazonije.

Nepripremljen, mali majmun oseća se bespomoćno na iznenadnoj slobodi. Suočen sa novim svetom prekrivenim i bujnom vegetacijom, on mora da pronadje svoj put i zaobidje zamke koje mu priroda postavlja.

"Amazonija 3D" je najveći film snimljen u oblasti Amazona, sa budžetom od 10 miliona dolara i ekipom od oko 180 profesionalaca iz celog sveta.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP