Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

MORALI SU

Knjiga “Kejt kraljica” otkriva sve probleme nje i Vilijama od početka njihove veze!

Autor: Blic | 02.09.2013 - 14:00:00h | Komentara: 0

U novoj knjizi "Kejt - buduća kraljica" otkrivni su detalji problemika kroz koje su prolazili Kejt Midlton i Princ Vilijam dok se nisu venčali i dobili naslednika. Od krize koju je par prošao za Kejtin 25. rođendan, preko saveta koje je dobila o kraljice do raskida veze koju su imali i tajnog obećanja koje su ostvari, sve ovo se krije u novoj knjizi posvećenoj kraljevskom paru.

Kada vidimo fotografije Kejt i Vilijama na kojima su srećni i uživaju u ljubavi, ne možemo da pojmimo da je ovaj par nekada prolazio kroz velike probleme i trzavice.

Britanci je prosto  obožavaju: Kejt  i Vilijam

Knjiga o zivotu - Kejt i Vilijam  | Foto: Reuters

-Naime u knjizi koja je posvećena celoj hronologiji veze ovog para, objašnjeni su svi problemi i burni periodi sa kojima su se suočavali kako bi imali skladan odnos pun ljubavi kakav je danas. Prva kriza para desila se početkom 2007. godine kada je Kejt slavila rođendan i borila se sa paparacima koji su opsedali njen dom. Samo nekoliko nedelja nakon što su rezultati istraga o smrti princeze Dajane objavljeni, Kejt je strahovala da će proći kao i ona. Zbog paparaca koji su je pratili i opsedali, sadašnja Vilijamova supruga je bila iscrpljena i veoma uplašena jer su i nju fotografi jurili dok je bila u kolima, što je samo asociralo na princezinu smrt.
-Kada je Vilijam došao da joj čestita rođendan, njegova lepša polovina tada je bila u suzama. Tada je trebalo za započnu novo poglavlje u njihovoj vezi a budućnost im je bila neizvesna zbog razdvojenosti. S obzirom da je tad imala status "prinčeve devojke", Kejt je stalno bila na udaru mediji a sa pritiskom je morala sama da se nosi. U knjizi "Kejt - buduća kraljica", piše da, u trenucima kada već nije znala kako da se snađe u novonastaloj situaciji, joj je kraljica savetovala da se posveti humanitarnom radu. Mediji su bili surovi i nazivali su je "Kejt koja čeka" zbog toga što na njenoj ruci još uvek nije bilo vereničkog prstena. Dok se Midltonova u Hempšviru posvetila humanitarnom radu, nastali su novi problemi koji su doveli do raskida njene i Vilijamove veze. Nakon što su se u medijima pojavile fotografije princa na odmoru kako flertuje na žurkama i fotografije na kojima je veoma prisan sa nekim devojaka, Kejt je odlučila da postavi ultimatum.

Oni su budućnost  krune: Vilijam,  Kejt i mali Džordž

 Vilijam, Kejt i mali Džordž | Foto: AP

-Na Uskrs 2007. princ je mogao da bira: ili da joj se u potpunosti posveti ili je njihovoj vezi kraj. Dvadesetčetvorogodišnjak tada nije bio spreman na obavezu i njihova veza je prekinuta. Ipak nakon nekog perioda par je
izgladio nesuglasice i nastavio vezu uz tajno obećanje da će ga čekati koliko bude trebalo da on bude spreman na brak. Godinu ipo dana kasnije par se verio. Vilijam je uverio porodicu njegove sadašnje supruge da će biti posvećen kao i da planiraju potomstvo. Knjiga iznosi još neke pojedinosti u vezi kraljevske romanse. Kejt i Vilijam prvi put su se sreli u leto 1999. na prinčevom imanju.
-Dve godine pre nego što je otišao u Sent Endruz, Кејt јe predstavljena grupi prijatelja koje je sрео u Glosterširu. U knjizi je otkriveno i da se par pre polaska na koledž video jednom ili dva puta. Kejt i Vilijam su prošli kroz različita razdoblja a sada su jedan od srećnijih parova. Nedavno su dobili i sina Džordža uprkos spekulacijama koje su se svojevremeno pojavljivale u medijima da Kejt ne može da zatrudni kao i da kraljevska porodica neće imati više naslednika.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP