Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

RAZOTKRIVENA TAJNA BITLSA

Ko je muškarac koji se predstavlja kao Pol Makartni?

Autor: Kurir | 02.03.2015 - 22:30:00h | Komentara: 0

Da ne bi emotivno uznemirili obožavaoce, članovi benda su napravili dogovor i angažovali Bilija Šersa da dođe na mesto Pola, ali tu nije kraj

Pol Makartni

Pol Makartni | Foto: Profimedia

Mit o smrti Pola Makartnija, bivšeg člana grupe Bitls, počeo je još 1969. godine, a sumnja se da je on poginuo 1966. godine. Navodno, Makartni je u sredu, 9. novembra 1966. godine izleteo sa probe, ušao u svoj auto i poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći.
Zataškali smrt kolege
Da ne bi emotivno uznemirili publiku i obožavaoce, članovi benda su navodno napravili dogovor i angažovali dublera po imenu Vilijam (Bili) Šers Kembel, koji je zauzeo Polovo mesto. Na osnovu različitih činjenica i istraživanja zaključeno je da se ovo nikada nije desilo, jer je između 6. i 19. novembra 1966. Makartni sa devojkom Džejn Ašer otišao na putovnaje kroz Francusku i Keniu.
Bivši bubnjar Bitlsa, Ringo Star, je u toku prošle nedelje dao izjavu za Holivud Inkvajr, gde je priznao da su glasine koje traju već 45 godina ipak tačne, preneo je WorldNewsDailyReport:
 - Kada je Pol umro, svi smo bili u panici! Nismo znali šta da radimo, a Brajan Epštajn, menadžer benda, predložio je da zaposlimo Bilija Šersa kao trenutnu zamenu. To je trebalo da traje nedelju ili dve, ali vreme je prolazilo, a niko nije primetio, pa smo odlučili da nastavimo i ne kažemo nikome. Ispostavilo se da je Bili odličan muzičar i da su njegova izvođenja čak bolja od Polovih. Jedini problem je bio u tome što se on i Džon uopšte nisu slagali! - tvrdi Ringo.
Iako su želeli da svetu saopšte istinu, plašili su se reakcije javnosti i odlučili su da to ipak zadrže za sebe. Ringo je izjavu dao zato što se plašio da će tu činjenicu poneti sa sobom u grob, znajući da ima 74 godine.

Imaju naslednika u Portugalu: Legendarni „Bitlsi“

Legendarni „Bitlsi“

Istina o Polovoj smrti
Holivud Inkvajr zapravo ne postoji, a Ringo Star nije pristao na ekskluzivni inervju. WorldNewsDailyReport je satirični internet portal koji služi samo za zabavu. Pol Makartni je živ i zdrav, iako trenutno nema uzoraka DNK, da bi se ova teorija dokazala. Postoji mnogo razloga zašto bi ovakva laž bila neizvodljiva, piše Miror.

Tragičan udes
7. januara 1967. godine, automobil marke mini kuper u vlasništvu Pola Makartnija, zapravo je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu u blizini Londona, na osnovu čega su glasine i započele. Za volanom tog automobila bio je student Muhamed Hadij, a Pol nije uopšte bio prisutan.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP