Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

UHVAĆENI NA DELU

Koji holivudski glumci su snimili pornić?

Autor: Mondo | 25.12.2013 - 22:00:00h | Komentara: 1

Kontroverzni američki glumac Čarli Šin godinama se "druži" sa porno glumicama pa ne čudi podatak da holivudski superstar ima pornić. Ipak, američka javnost se iznenadila da snimak iz "kućne radinosti" ima i Nikolas Kejdž.

Preterao: Čarli Šin

Preterao:

Ova informacija isplivala je tokom suđenja muškarcu koji je provalio u kuću bivše žene Nikolasa Kejdža i ukrao kompjuter na kojem su se nalazili brojni privatni snimci.
Među njima je, piše u sudskim dokumentima, bio pornić Nikolasa Kejdža, ali i "kućni video" Čarlija Šina. Zašto je taj snimak bio kod Kristine Fulton, nije objavljeno, mada jedino može da se pretpostavi da mu je upravo ona partnerka na snimku.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 26.12.2013 09:25h

    Javna je tajna da skoro SVI /99 procenata/holivudski glumci i glumice imaju,hm,ajd da ih nazovemo *kucne uradtke*.Od mladje populacije APSOLUTNO svi.morali su da prodju *tu* producentsku audiciju. i VELIKE zvezde Dzoan Kolins, Merilin Monro,ZazaGabor, Greta Garbo,Liz Tejlor,Dzejn Mensfild...sve su uradile domaci zadatak/kao mlade/ da bi se popele na onaj pijadestal na kome pise *STARS*. I ti snimci postoje/danas i na Internetu/..samo treba ZNATI GDE TRAZITI. P.S. ...Ima i nasih, i hrvatskih i slovenackih...Seca li se neko Marije Baxe, Vanese Ojdanic, Vesna,pa jos Zima /hrv/..i sad trenutno najpopularnija Milena,ne mogu da joj se setim prezimena, Kanadjanka, a zapravo stopostotna Srpkinja,koja hara Holivudom i tv serijama/policijskim/..ALI AKO..SVAKO JE REZISER SVOJE SRECE/..na nasu voajersku radost i veselje i poredjenje/.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP