Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SRPSKI REPREZENTATIVAC IZ REDOVA MANČESTER SITIJA SE OPET IŠARAO

Kolarov iskeširao 5.000 € za tetovažu!

Autor: Ekipa Alo! | 28.08.2014 - 17:00:00h | Komentara: 0

Tetovaže su odavno hit u svetu, a ubedljivo najviše se šaraju sportisti. Najbolji primer svakako je srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov, koji je prošle nedelje moru tetovaža koje ima dodao još jednu. Defanzivac Mančester sitija je ovog puta na desnoj podlaktici istetovirao likove ćerke i sina, dok su grudi bile rezervisane za datume njihovih rođenja. Prema saznanjima „Alo!“, Kolarova je taj posao koštao okruglo 5.000 evra!

Kompas je  posebno  interesantna  tetovaža, koju  je Kolarov  nedavno  istetovirao

Kompas je posebno interesantna tetovaža, koju je Kolarov nedavno istetovirao / Kliknite za uvećanje!

 

Aleksandrovu desnu podlakticu od prošle nedelje krase likovi ćerke i sina, a na grudima ima „ugravirane“ datume njihovih rođenja

Naime, reperezentativni bek, koji je poznat po tome da ne štedi novac kada je dobra „tetka“ u pitanju, platio je avionski prevoz i smeštaj u Mančesteru beogradskom tatu majstoru Damiru kako bi mu došao na noge i naslikao likove njegove dece. Posao je odrađen prošle nedelje, tako da je Aleksandar javnosti ponosno pokazao nove tetovaže.

Pre likova i datuma rođenja svoje dece, Kolarov je na svoje telo stavio veliki broj tetovaža, po čemu je glavni u Mančester sitiju, ako ne i u celoj Premijer ligi. Od tetovaža koje mu je iscrtao Damir posebno se izdvaja kompas „instaliran“ na desnoj strani njegovog tela, između grudi i ramena, a koji je odradio pre nekoliko meseci. Nije poznato njegovo značenje, ali pomenuta tetovaža na Instagramu ima ubedljivo najviše komentara.
- Svi mi ponekad izgubimo kompas, dobro je imati ga uz sebe - napisao je upravo tvorac tetovaže Damir.

Aleksandar Kolarov

Uživa u šaranju: Kolarov sa prijateljima

Kolarov i Damir su odlični prijatelji, pa tako tatu majstor posle svake nove tetovaže ostane nekoliko dana u Mančesteru kako bi se družili.
Inače, kod Damira se tetovira veliki broj srpskih i inostranih fudbalera i košarkaša. Iz Mančester sitija, kod njega se tetovira i Crnogorac Stevan Jovetić, koji je nedavno duž cele leve ruke uradio ogromnu tetovažu. Takođe, i Brazilac Felipe Melo često voli da se išara kod Srbina, a od naših su tu još Aleksandar Mitrović, Pavle Ninkov, kao i hrvatski trener Robert Prosinečki.

Nema šta, zamenik kapitena srpske reprezentacije obožava da se šara, a iako na njegovom telu ima sve manje prostora za tetovaže, nema dileme da je samo pitanje trenutka i inspiracije kada će odraditi novu sličicu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP